Hvordan toTroubleshoot en brændstof oliefyr

May 28

Olie brænde ovne er blandt de mest holdbare hvidevarer. En velholdt oliefyr kan holde på chugging for 15 eller 20 år, men som ikke betyder, at problemer ikke opstår undervejs. Hvis du vågner op om morgenen for at finde din ovn tavse, hvis det kører men synes ikke at producere nok varme, eller hvis det holder start og stop, er chancerne du kan løse problemet selv.

Instruktioner

•Kontroller din termostat første. Termostater kan få slukket ved en fejltagelse, eller være indstillet på en temperatur for lavt for ovnen at sparke. Sørg for, at termostaten er indstillet mindst fem grader over den aktuelle værelsetemperatur. Termostat batterier kan køre over tid så godt, og muligvis skal ændres.

•Kontrollér udluftninger i dit hus for at sikre de ikke er lukket eller blokeret. Mange husejere lukke nogle ventilationsåbninger for at spare penge eller direkte varme til specifikke værelser; men hvis 60 procent eller mere af din ventilationskanaler er blokeret kan det føre til overophedning, som kan forårsage din ovn til at lukke ned.

•Ændr eller rense dine filtre. Filtre i din ovn blokere støv, snavs og hvad der ellers sker for at være flydende i luften, når den passerer gennem. Over tid kan dette ting virkelig hober sig op. Blokeret og snavsede filtre kan forårsage din ovn til at overophede og lukke ned. Dette er en af de mest almindelige problemer, ovn og en af de letteste hen til lave.

•Tryk på nulstillingsknappen, hvis din ovn ikke vil starte. Denne knap er normalt placeret på den primære kontrol eller brænder motor, og er bestemt til at starte manuelt ovnen. Hvis at skubbe reset-knappen, efter to prøver ikke virker, ikke holde skubbe vil det eller du ende med for meget olie i forbrændingskammeret.

•Kontrollér sikringer eller circuit breaker. Hvis sikringen er sprunget eller breaker er udløst, tjekke din ovn ledninger for eventuelle tegn på skade, så nulstilles breaker.

Tips & advarsler

  • Ovnen problemer relateret til ledninger og indvendige hoveddele kan være vanskeligt og potentielt farligt at løse ved dig selv. Hvis du er stadig usikker, hvad der er galt med din ovn når du har fuldført disse trin, er den bedste fremgangsmåde at kontakte en certificeret VVS-tekniker.
  • Kontroller din ovn er slukket og køles ned, før du forsøger eventuelle reparationer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com