Hvordan vogtere ren grimme toiletter

February 15

Regelmæssig rengøring normalt forhindrer et toilet i at blive alt for grimme og farves. Dog efter et toilet, der har udholdt kraftig skik uden ordentlig rengøring, skal en vogter træffe ekstra foranstaltninger.

Grundlæggende værktøjer

Før håndtering af en grim toilet, er depositarer klog til at spænde på gummihandsker samt øjenbeskyttelse til at beskytte sig selv. Vejrtrækning beskyttelse er også nogle gange bæres. For grundlæggende toilet rengøring, bruge depositarer almindelig toiletkumme renere og desinficerende sammen med en Toiletbørste. Men for vanskelige pletter og lugt, de bruger en pimpsten sten og toilet skål renere indeholder saltsyre sammen med desinfektionsmiddel.

Yderligere bekymringer

Depositarer har ofte brug for en spand som en dumping sted for væv eller udenlandske materiale, der har været skødesløst smidt ind i et toilet. Som et resultat, er toilettet også ofte tilstoppet. En stemplet er normalt et must-have for en vogter over for særligt snavsede toiletter.

Sikkerhedsmæssige overvejelser

Når der indeholder kemiske rengøringsmidler på en toiletkumme, skal en depositar være sikker på ikke at blande forkert kemikalier. Hvis toilettet er tilstoppet, har en kontoførende også, at helt rydde træsko med en stemplet eller toilet snegl først, før du bruger nogen rengøringsmidler. Clearing en træsko efter kemikalier er blevet anvendt i de skål risici sprøjte kemikalier ind på hud eller tøj.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com