Sådan Control Pool alger med blegemiddel

February 15

Sådan Control Pool alger med blegemiddel

Alger vokse i bassinvandet som følge af rådnende rester og lave niveauer af klor i vandet. Du kan bruge granuleret eller flydende klor til at hæve din klor niveauer, men det er ofte dyrt. Fælles husstand blegemiddel er en effektiv og billig alternativ til pool klor, men du bliver nødt til at bruge ganske lidt mere af det end de kemikalier, formuleret til brug i pools. Når du ved hvor meget at bruge, at holde din pool rengøring med blegemiddel er let.

Instruktioner

•Anvend en pool hulske at komme flydende snavs ud af din pool. Få i din pool med et krat pensel eller en ren push kost og krat alger fra vægge og gulv af din pool.

•Test din pool klor niveau med en pulje testkit. Disse er tilgængelige på pool levering butikker og de fleste hardware og hjem forbedring butikker. Retninger varierer fra produkt til produkt, men generelt du tage en prøve af vandet og tilsæt et par dråber af test løsning. Vente på vand til at ændre farve og derefter sammenligne det til et farvehjul, som vil fortælle dig hvor mange dele pr. million klor der er i puljen. Du vil 2 til 4 dele pr. million.

•Tilføj nok blegemiddel til en spand til at højne den pool klor til det optimale niveau. Brug 1/2 gallon af blegemiddel til at opdrage en 15.000-gallon pool klor niveauet af 1 del pr. million. Tage vand fra poolen og fylde spanden resten af vejen. Dette vil udvande blegemiddel, hvilket vil forhindre det fra skadelige pool liner.

•Drej på din pool pumpe og filtrering system, før du tilføjer blegemiddel. Dette vil hjælpe blegemiddel cirkulere i hele bassinvandet.

•Pour omkring 1/6 af den fortyndede blegemiddel i puljen. Flytte til et andet område i poolen og hæld i en anden 1/6 af blegemiddelopløsning. Gentag, indtil alle blegemiddel er i poolen. Vente to til fire timer før det bliver i puljen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com