Sådan Deltag messing vask drænrør

May 30

Sådan Deltag messing vask drænrør

Messing vask drænrør bruges generelt, når rørene bliver i betragtning og ikke inde i et skab. Rør består af et lodret messing tailpiece, der løber fra vasken afløb hul og en messing P-fælde. Messing fælde slutter sig til hale stykke og løber ud for at fælde adapteren, som igen kan tilsluttes kloak rør kommer ud af væggen. Hale stykke slutter sig til P-fælden via en justerbar møtrik, så ingen værktøjer er nødvendige i installation oparbejde.

Instruktioner

•Drej møtrik på trap adapter mod uret i hånden, til at løsne det. Denne adapter passer og holder i slutningen af P-fælden til kloak rør, der er generelt to forskellige diametre. Også løsne P-fælde møtrik mellem sin U-formet og straight sektion.

•Skub lige slutningen af messing P-fælden i hullet i midten af trap-adapter. Skub slutningen af P-fælde U-formet afsnit op på den lodrette messing hale stykke kommer fra vasken afløb hul.

•Drej møtrik for enden af messing fælde U-formet sektion med uret i hånden for at sikre denne ende af diffuseres til lodret messing hale stykke. Drej møtrikken på trap-adapter med uret i hånden, for at sikre den lige ende af messing P-fælden til kloakrøret. Spænd messing P-fælde møtrikken mellem sin U-formet og straight sektion ved at dreje den med uret i hånden.

•Åbn vasken vandhane at hælde vand ned i messing P-fælde 's U-formet bøje.

Tips & advarsler

  • Bøje af en P-fælde skal være fyldt med vand på alle tidspunkter, så det kan fungere som en barriere mod kloakken gasser kommer op af kloakledning ind i badeværelset.
  • Hvis messing P-fælde utætheder når vandet vælter ned i afløbet, omhyggeligt stramme sine nødder med pumpe tænger, men vær omhyggelig med ikke at ridse den fælde messing nødder.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com