Hvorfor er swimmingpools screenet i Sanibel, Florida?

May 30

Hvorfor er swimmingpools screenet i Sanibel, Florida?

Det lader til at hele Sanibel, Florida, er kæmpe skærme helt omsluttende swimmingpools. Mens de kan se usædvanlige først, disse skærme tjener et vigtigt formål.

Swimmingpool sikkerhed

Florida lov kræver, at bolig swimmingpools være forsynet med sikkerhedsforanstaltninger til at forhindre utilsigtet drukning. En mulighed er en barriere, der omslutter pool, adskiller det fra huset. Skærmen opfylder denne beskrivelse.

Barriere krav

Der er flere egenskaber, som en swimmingpool skærmen skal have for at opfylde sikkerhedsstandarder. Det skal være mindst 4 fod høj og har ingen huller, som et barn kunne klatre under, igennem eller over; Det skal være omkring kanten af poolen. og det skal være langt nok fra vandkanten, som en person, der formår at komme igennem det ikke falder i vandet højre væk.

Yderligere fordele ved skærme

Ud over at give en sikkerhedsbarriere, har pool skærme andre fordele. I varmt vejr, Florida har mange irriterende bugs og skærme hjælper til at holde dem ude af swimmingpool-områder. De giver også en grad af beskyttelse mod solens stærke stråler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com