Sådan erstatte en utæt varmt vand opvarmningsanlægget afløbsventil

May 30

Sådan erstatte en utæt varmt vand opvarmningsanlægget afløbsventil

Afløbsventil på din vandvarmer tillader dig at fjerne vandet fra ovnen, når nødvendigt at foretage reparationer eller til at rense ud opbygget sediment. Afløb ventiler er lavet af enten plastik eller messing, messing at være at foretrække, da det er mere robuste og mere holdbare. En afløbsventil skal udskiftes hvis det er utæt eller er tilstoppet og kan ikke være dyserne. Mens nogle mennesker foretrækker at dræne vandvarmeren før du udskifter ventilen, er det ikke nødvendigt at gøre dette.

Instruktioner

•Drej den breaker, der styrer den elektriske strøm til vandvarmeren. Breaker er beliggende i de vigtigste sikringsskabet, som generelt er uden for nær din elmåler. Sørg for at lade nogen andre i huset ved ikke for at vende breaker tilbage på, mens du arbejder.

•Drej vandforsyningen til vandvarmeren. Vandforsyning knop ligger på gulvet bag på vandvarmeren på et rør, der kører ind i ovnen.

•Applicer rør sealer eller teflon tape til tråde af ny afløbsventil til at forberede det skal installeres. Sæt den til side.

•Sæt en spand under den defekt dræn ventil og åbne det for at lade vandet flyde ud. Der vil være en Undertrykket skabes ved at slukke for vandforsyningen og kun en lille mængde af vand bør komme ud.

•Tag den defekte afløbsventil med store Tang ved at snuppe det i bunden og vride hårdt til at løsne det. Når det er løs, fortsætter vrid med hånden, indtil du trække det hele vejen ud.

•Skub nye afløbet ventil på plads og drej det med uret, indtil det er skruet stramt på plads. Drej vandforsyningen knappen tilbage på og vende tilbage strømmen til vandvarmeren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com