Hvordan du installerer sikkerhed belysning udendørs

May 31

Du kan installere en sikkerhed lys til kanten af taget dig selv og sigte mod et område af din værftet, således at en prowler ikke vil kunne skjule der. Være vil nødvendige et par værktøjer, som vil en sikkerhed lys monteringssæt. Sættet kan erhverves fra en isenkræmmer eller et hus og have supply butik. Du skal bruge et par andre værktøjer fra dér, så godt.

Instruktioner

•Ansigt til sikringsboksen. Fjern sikringen eller tur effektafbryder at afbryde den elektricitet, der er kraftoverførsel AC udtag i garagen. Dette er for at beskytte dig selv, hvis der er nogen elektriske ledninger på kanten af taget.

•Tag skruer fra bagpanelet af lys sikkerhedsmodul med Phillips skruetrækker. Fjerne bagpanelet. Køre en stopper for den elektriske kabel gennem hul i bagpanelet. Snitte to inches i fra slutningen af det elektriske kabel med en hobbykniv. Træk de to ledninger for enden af kablet ud over hinanden. Strip en tomme fra enden af hver ledning med wire strippere.

•Løsn to skruer på indersiden af sikkerhedsmodulet lys med Phillips skruetrækker. Wrap de udsatte ende af wiren, der har "+" symbolet mærket på det omkring den skrue, der har tilsvarende mærket symbol ved siden af det. Wrap de udsatte ende af wiren omkring andre skruen. Stram skruerne. Placer bagpanelet tilbage på modulet. Stram skruerne.

•Strømforbrug i standby en stige mod siden af huset hvor du vil installere sikkerhed lys. Bore et hul gennem kanten lige under taget på væggen med en bærbar boremaskine--borehoved type behov vil afhænge af materialer til at konstruere væggen. Kør den frie ende af den elektriske kabel gennem hullet og ind i garagen.

•Sæt sikkerhedsmodul på lys over hullet, mod væggen. Skrue modulet ind i væggen med træskruer ved hjælp af en stjerneskruetrækker. En elektrisk skruetrækker kan bruges til at fremskynde proceduren, hvis det ønskes. Skrue en projektør med lys bøsningen på forsiden af lys sikkerhedsmodulet.

•Køre den elektriske kablet mur ned og på tværs af baseboard af væggen indtil du kommer til en stikkontakt i væggen. Korte kabel til væggen og baseboard med U-clamp hæfteklammer fra en korte pistol. Anvende silikone fugemasse til hullet fra indersiden af garage til at forsegle elementer.

•Slit to inches i fra slutningen af det elektriske kabel med en hobbykniv. Træk de to ledninger for enden af kablet ud over hinanden. Strip en tomme fra enden af hver ledning med wire strippere.

•Tag skruer fra bagsiden af det elektriske stik med Phillips skruetrækker. Trække bagpanelet ud. Køre i to ledningerne for enden af kablet gennem hul i bagpanelet. Løsn de to skruer på indersiden af stikket. Wrap de udsatte ende af den "+" mærket ledning rundt sort-farvede skrue inde i stikket. Wrap de udsatte ende af wiren omkring andre skruen. Stram skruerne med Phillips skruetrækker. Placer bagpanelet tilbage på stikket. Vedhæfte skruerne.

•Return til sikringsboksen og genindsætte sikringen eller tur effektafbryder gendanne magten til den garage AC udtag. Indsæt stikket du knyttet til el-kablet i en stikkontakt til at levere strøm til lys sikkerhedsmodul, således at den vedlagte projektør kan blive belyst.

Tips & advarsler

  • Med en anden person holde stigen konstant, mens du er på det er en god idé.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com