Pejs træ opbevaring ideer

May 31

En fælles praksis for mennesker med rekreative pejs er at købe et ansigt ledningen af træ, og derefter bruge det i løbet af de næste par år. Vær forsigtig, når opbevaring af brænde, men da der er bugs og andre betingelser, der kan påvirke dit hjem, hvis du gemmer dit brænde i den forkerte måde eller på det forkerte sted.

Beskytte dit hjem

Prøv og hold lagrede brænde mindst tre til fire inches fra jorden til at undgå rådne, og for at forhindre insekter i infesting dit træ. Det er uundgåeligt, at træ-spiser insekter vil finde deres vej ind i dit brænde på et tidspunkt, og det er derfor, du bør altid opbevare dit brænde i et område fra dit hjem og din garage. Det er også hvorfor du kun medbringe i brænde, som du har brug for det. En bunke af brænde ved siden af din pejs ser indbydende, men det kan også være hjemsted for destruktive insekter. Tillad ikke et træ bunke at sidde i dit hjem natten.

Varighed

Der er ingen hårde og hurtige reglen, der skitserer nøjagtig hvor længe brænde kan opbevares uden for, men hvis det er ordentligt beskyttet fra elementerne, det kunne vare et år eller længere. En metal brænde rack er en ideal opbevaring plads til brænde, fordi det holder brændet fra jorden, og det giver mulighed for brænde er omfattet og beskyttet mod elementerne. Husk, at preseasoned brænde brænde, der har allerede været tørret ud i mindst et år. Frisk skåret brænde holder meget længere, men før du kan bruge det, du har brug at tørre det ud ved at lade det sidde udenfor i flere måneder.

Opbevaring af udstyr

Metal brænde opbevaringsenheder kommer normalt som en U-formet vogn eller metal dispositionen til en boks. Disse enheder giver nem adgang til brændet, og de holde det væk fra jorden, så brændet holder længere. De kan komme med et dæksel, eller du kan gøre et cover med en all-weather tarp. Stabling dit brænde på jorden væk fra huset er en sikker vej til at fremskynde de rådnende proces, og det giver også mulighed for insekter at angribe træ meget lettere. Brug ordentlig brænde storage udstyr og du vil være i stand til at nyde dit brænde i lang tid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com