Sådan fungerer en mønt vaskeri

May 31

Takket være mønt vaskerier---også kendt som Møntvaskerier---kan du gøre dit vasketøj når som helst, hvor som helst, uanset om du rejser, bor i et hjem, der ikke har en vaskemaskine eller tørretumbler eller beskæftiger sig med en brækket vaskemaskine. Da de fleste Møntvaskerier selvbetjening, kan der ikke være en omstilling hjælp du bruge maskinerne. Forbered dig på forhånd på at spare tid og penge.

Instruktioner

•Sort dit vasketøj. I modsætning til hjemme-baserede vaskemaskiner giver mange mønt-opererede vaskemaskiner ikke dig mulighed at vælge vandets temperatur eller Vælg presoak, skyl eller andre indstillinger for delvis-cyklus. I stedet, mønt-vaskeri maskiner tilbyde forudindstillede cyklusser for hvide, farver, brights, permanent presse, uld eller sarte. Tags på dit tøj skal fortælle dig cyklus skal bruges, når maskinen vasker dit tøj eller se henvisninger til oplysninger om, hvordan man sortere dit tøj.

•Vælg den skive, du vil bruge. Større Møntvaskerier har typisk to typer af skiver: den slags, der er indbygget i væggen og de enkeltstående versioner, der ligner indenlandske vaskemaskiner. Væg versioner er større og bedre egnet til tunge byrder og voluminøse varer såsom dyner og sengetæpper. De mindre maskiner er ideel til små og mellemstore belastninger, og ofte kan også håndtere dyner og sengetæpper. Se ressourcer for tøjvask tips.

•Start vaskemaskinen. Hæld din vaskemiddel i maskinen og derefter tilføje dit tøj. Luk døren og vælg din cyklus. Indsæt din kvartaler i slot og push. Maskinen skal begynde, så snart det tager din kvartaler. Hvis du åbner døren, vil maskinen pause. Men det vil blive genoptaget, når du lukker døren igen.

•Overførsel tøjet til tørretumbleren. Større Møntvaskerier har bevægelige Vasketøjskurve så kan hjulet tøjet fra den ene ende af vaskeriet til næste. Brug en af disse til at flytte dit tøj fra vaskemaskinen til tørretumbleren.

•Start tørretumbleren. Tørretumbler indstillingerne kan omfatte høj temperatur, regelmæssig presse, poly-Strik og bomuld. Tilføj dit tøj og stof skyllemiddel og derefter lukke døren og indsætte din kvartaler. Tørretumblere normalt afgift baseret på tid, 75 øre for 20 minutter. Tøj på Møntvaskerier er ofte fugtig efter en tørring cyklus. Være parat til at holde tilføje sider til at betale for længere tørretid.

Tips & advarsler

  • Holde styr på ikke-myldretiden. Hvis du går når der er færre mennesker, kan du spare tid ved at bruge flere vaskemaskiner og tørretumblere på én gang. Hvis det er overfyldt, skal du sætte din anden belastning af vasketøj i vaskemaskinen, så snart du fjerner først for at sikre du ikke mister din tur. Kontroller også, når det kommer til væg maskiner, såsom tørretumblere, du indsætter din kvartaler i den rigtige maskine. Kvartal slots til den øverste og nederste maskiner er normalt ved siden af hinanden. Så det er nemt at sætte dine penge i de forkerte maskine.
  • Folk stjæle på vaskerier. De samme mennesker vil have noget problem at tage tøj lige ud af en maskine. Bo på vaskeriet, indtil du har fuldført alle dit vasketøj. Foretage hyppige rejser til og fra din vaskemaskine og tørretumbler til sikre dine emner intakt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com