Sådan fjernes Rust fra gamle støbejern komfur

May 31

Støbejern brændeovne har været rundt i lang tid. Disse tunge og somme tider udsmykkede brændeovne tilføje en rustik charme til køkkenet. Men at holde støbejern komfur rust-fri er en igangværende husstand akkord. Jern er meget tilbøjelige til at rust når det kommer i kontakt med fugt eller vand. En gammel støbejern komfur kan have årtiers rust på det, hvis det ikke var vedligeholdes ordentligt. At fjerne rust fra en gammel støbejern komfur er muligt, men det tager tid og masser af knofedt.

Instruktioner

•Scrub off rust med en wire børste eller ståluld pad. Brug en masse kraft til at slippe af med genstridige rust både indenfor og udenfor ovnen.

•Åbn et vindue til ventilation. Sætte på gummihandsker og en hvid ansigtsmaske. Anvende rust remover til de rust pletter på komfuret. Tjenestefrihed som anvist af etiketten, normalt 10 til 20 minutter.

•Scrub på rust med en stål uld pad. Tørres af med fugtig papirhåndklæder. Rust remover indeholder stærke syrer, som saltsyre, som nedbryder rust. Disse syrer er giftige så brug med forsigtighed.

•Sandblast støbejern brændeovn. Leje en sandblæsningsapparat fra et byggemarked center, hvis du har erfaring sandblæsning eller hyre en professionel sandblæser. Sandblæsning er den mest effektive måde at fjerne omfattende rust på et komfur.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com