Den bedste måde at fjerne emballage Tape fra overflader

June 1

Mens emballage tape er et af livets små bekvemmeligheder, at holde vores kasser forseglet og sikre deres sikker ankomst fra punkt A til punkt B, bruger vi ofte det på andre varer, også. På CD-kassetter eller kommode skuffer mens du flytter gør møbler, selv på gryderet retter at holde låg på sikkert, emballage tape tricket. Få det ud, men er ikke altid så let.

Varme

Varm emballage tape du forsøger at fjerne, inden skrælning det og potentielt skadelige uanset det kan anbringes paa. En føntørrer på en lav indstilling fungerer godt. Det vil varme limen, gør det muligt at løfte lettere end når den er stiv og kold.

Skrab

En flad-kantet skraber eller spartel vil skubbe varmede limen ud af varen og gøre det lettere at fjerne emballage tape rester. Forsigtigt at skubbe eller skrabe limen vil ikke ridse vare nedenunder. Hvis det bliver for cool til at skrabe væk, bør et strejf af føntørrer i en anden par sekunder fremskynde processen langs.

Ren

Hvis emballage tape har været på noget glas eller keramik, vil lidt af gnidning alkohol eller Fingernegl polish remover hjælpe med at fjerne de sidste spor af klæbrige lim. Simpelthen iblødsætning en bomuld bolden eller et stykke køkkenrulle i opløsningsmidlet og tørre ned området vil gøre tricket. Hvis overfladen er træ eller noget porøse eller malet, kan disse indstillinger beskadige elementet eller fjerne maling. Et produkt som Goo gået anvendes direkte til de limrester og tørres af med en afdæmpet køkkenrulle eller svamp vil fjerne sidst af emballage tape rod, uden at skade overfladen det var tilknyttet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com