Sådan køber du rød solnedgang ahorn træer

June 1

Rød solnedgang ahorn træ kan være omdrejningspunktet for din landskabspleje på grund af sin afrundede til oval form og sin smukke røde solnedgang eller crimson orange blade i efteråret. Retningslinjer for køb af en rød solnedgang ahorn træ er de samme retningslinjer for indkøb nogen sundt træ. Du nødt til at stole på en visuel inspektion af stammen, bark, grene, blade og rod ordning, når du køber din røde solnedgang ahorn træ.

Instruktioner

Sådan køber du rød solnedgang ahorn træer

•Know karakteristika og grundlæggende krav af en rød solnedgang ahorn træ før du køber en. De er hurtige avlere og kan nå en moden højde på mellem 40 og 60 fødder og en spredning af næsten 50 fødder. De vokser godt i zoner 3 til 9, i fuld sol til en del skygge, og de har brug for god dræning.

•Undersøg tilstand af rodsystemet. I både container-dyrkes træer og rullede og burlapped træer bør rødderne ikke pakkes omkring stammen. Disse kredser rødder kan bremse en trævækst samt skabe et svagt led i bagagerummet.

•Undersøg trunk fra alle vinkler - det bør være lige, tilspidsede og fleksibel i vinden. Det bør også være fri for enhver opdelinger i bark eller flænger, hvilket kan føre til svaghed og sygdom.

•Undersøg både toppe og bunde af bladene, Sørg for, at træet er gratis fra enhver insekt angreb. Kigge efter eventuelle filialer, der er bladløse, da dette kan være et tegn på gren skader eller sygdom. Sørg for, at bladene er ikke brune kanter eller tørret op, da dette er et tegn på en usund træ.

•Tjek for tegn på beskæring. Svær beskæring kan være et tegn på skader eller sygdom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com