Hvordan virker et Bump bevis dør afløse?

June 1

Hvordan virker et Bump bevis dør afløse?

Hvad er nøglen bumpe?

Centrale bumpe er en enkel proces, opdaget i 1970 ' erne, som næsten enhver standard lås kan åbnes uden picking låsen eller tvinger det åbne. Det kræver en simpel nøgle, der ville passe ind i en typisk lås. De fleste låse, selv de høje sikkerhedsmodeller, udnytte en række 6 ben holdes lodret og justeret i træk. I hvert ben er der to dele, den centrale pin og driver pin, der er stablet oven på hinanden og holdt mod bunden af låsen ved hjælp af en fjeder fra oven. Når en nøgle er indsat i låsen, justere højderygge af nøglen benene så de centrale ben sidder under den afløse drejning cylinder og driver pins sidde over cylinderen, at lade låsen slå som det skal. Den samme lås kan åbnes ved hjælp af en nøgle, hvis kamme er gemt til bunden af nøglen. Halve indsætte nøglen i enhver sådan lås kan man gøre brug af springs' elasticitet i låsen. Alt man skal gøre at åbne låsen er presse, som hvis du var at dreje nøglen i en lås samtidig give nøglen en fast klask, siddepladser det fuldt i låsen. Den kinetiske energi af "bump" forårsager fjedre til bounce og pins til at justere for et splitsekund, hvilket pres du øve som hvis du var at dreje låsen drager fordel af, så du kan åbne låsen uden hjælp fra den egentlige nøgle. Denne metode virker for omkring 95% af Låserigel og house låse på markedet; kun to design af lås har siden blevet lavet som er helt bump-bevis.

Benytter SmartKey Bump bevis låser

Smartkey bruger ikke typisk pins, som kan blive væltet. I stedet indeholder Smartkey lås en række savtakket diske tumblere som er almindeligt forekommende i kombination hængelåse. Hver disk indeholder et hak skæres til en meget specifik dybde. I stedet for en forskydning af pins holder lås cylinder på plads, en lang stål låsning sidebar strækker sig udad fra cylinderen. Når nøglen justerer alle hak af diske på de rigtige steder, vil dreje nøglen trække låsning indholdsoversigten i hak, tillade cylinder til drejes uden indholdsoversigten fangst.

KABA experT cylindre Bump bevis låser

Hele lås design for KABA experT låsen er forskellig fra alt, der nogensinde har været gjort. I stedet for en enkelt række af spring drive pins sports indeværende afløse fire rækker for en hovedtotal 22 Pins, hver række, udstrålende udad fra en central cylinder hvor nøglen er monteret. Som man kan forestille sig, er nøglen designet anderledes så godt. Det har fire rækker af tænder udstrålende udad fra en central rod, ved hjælp af et patenteret design, som ikke kan kopieres, som du ville have til at anmode om kopier af din nøgle fra virksomheden selv. Også er benene ikke holdt på plads af fjedre; de er magnetiske. Kun den korrekte nøgle, som har den samme magnetisk polaritet som benene, ville afvise benene ind i deres rette sted på indsættelse i låsen, så cylinder skal tændes.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com