Om Stone blomst senge

June 2

Om Stone blomst senge

Sten blomsterbede kan placeres næsten hvor som helst, og kan løse en lang række problemer. De også tilføje til værdien af dit hjem, og de kan være store og komplekse eller små og enkle. De kan være, hvad du vil have dem til at blive, tilpasset lige til dig og dine behov.

Typer

Typer af sten blomst senge er kun begrænset af din fantasi og kreativitet. For eksempel tænke at skrånende græsplæne hvor blomsterfrø bare få vasket væk. En sten blomsterbed vil give dig mulighed for niveau ud en del af plænen.

En lav grænse for sten et par fødder foran dit hus vil modregne blomsterbedene og holde jorden fra udhuler væk i en regn.

Den samme type af sten grænse langs en gangbro eller indkørsel vil ikke kun holde frøene i blomst grænsen men holde jorden ned en cement og gøre rengøring lettere.

I gården, kan du bygge en sten blomsterbed som høj, dyb og bred som du ønsker. Det gør det lettere at tage sig af blomsterne, når de er et par fod fra jorden. Og du kan gøre det bred nok, således at du kan sidde på det og virkelig nyde blomsterne.

Funktioner

Sten blomsterbede kan være lavet af mursten, cementblokke, natursten eller kunstige, menneskeskabte sten. Mursten vil give haven en mere formel udseende og sten en naturlig, land ser. Hvis dit hus er lavet af mursten eller kampesten, forsøge at matche det materiale, du bruger til dine sten blomsterbede til det så tæt som muligt. Det vil blande og udvide design af dit hjem med udformningen af din have. Når en person ser på sten blomsterbedet, hendes øjne vil naturligt flow mod huset og indtryk vil være tiltalende. Hvis du ønsker en virkelig uformelt look, arrangere nogle af planterne, så de kigge ud mellem rum foran stenene.

Fordele

Curb appel er en af de vigtigste ting, du kan arbejde på at forbedre værdien og omsættelighed af dit hjem. Og sten blomsterbede er noget, der ville få opmærksomhed af en mulig køber. De gør dit hus et snit over resten i nabolaget. Sten blomsterbede gøre dit havearbejde lettere. Sten blomsterbede kan også løse de problemer, der er lavet af en ujævn bakke og hjælpe med at forhindre erosion af dyrebare muldlag.

Overvejelser

Vær sikker på du overholder lokale love. Der kan være begrænsninger med hensyn til højde, især foran dit hus eller hvor tæt kan det være at fortovet. Også., være opmærksomme på den tilstødende ejendom. Sørg for det er langt nok væk fra ejendommen linje så at intet--plantageejer eller planterne selv--går over stregen.

Ekspert indsigt

En måde at sten blomsterbede er at hælde beton i en formular. Så når det er angivet, dække udsiden med kunstige mursten eller sten. Det gør en meget robust plantageejer, ligner solid stone og sparer en masse penge. Du kan dække garagen og foundation med kunstige teglsten, binde alt sammen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com