De bedste personlige arrangør projekter

June 2

De bedste personlige arrangør projekter

Hvis dit hus er rodet, rodet dit sind også. En af de bedste måder at klare dit sind og føle sig cool, rolig og indsamlede er ved at have et sted for alting og holde alt i dens sted. Organisering af områderne i dit hjem er vigtigt at holde dig selv, din familie og dit job på vej til succes. Personligt organiseret vil frigøre dig op til fokus på varetagelse af ting i stedet bliver frustrerede som du søger efter undvigende elementer.

Projekt en: køkken

Få dit køkken organiseret ved at sikre gryder og planer, retter, sølvtøj, beholdere og apparater er, hvor de hører hjemme. Kontroller, at gryder og pander er stablet pænt, ikke tilfældigt. Separat gafler, knive og skeer. I dine skabe er make sure ting pæn og tilgængelig. Placere ting, der er ens sammen (såsom krydderier med andre krydderier). Hvis du har brug at placere reoler eller ekstra hylder i dit skab til at holde tingene pæn, derefter foretage den indsats og investeringer til at spare tid og besvær, når du forsøger at finde ting du har brug for. Organisere opskrifter efter type, såsom kager og tærter, brød, supper, gryderetter, vegetabilske retter og saucer. Holde rengøringsmateriel i et separat skab til at beskytte din mad og retter fra kemikalier. Gå gennem dit køleskab og smide gamle madrester eller udløbet mad. Gruppere kød og ost sammen, grøntsager sammen, frugt sammen og saucer. Kun har én flaske af hver åbne ad gangen for at spare plads.

Projekt to: toiletter

Gå gennem din garderobe og slippe af med noget du ikke vidste du havde, ikke har brugt i mere end to år, eller ikke længere ønsker eller har brug for. Tøj, kategorisere af farve eller type (nederdele, skjorter, jakker). Sørg for hver enkelt vare har sin egen bøjle og at der er plads nok til at se på eller trække elementer. Hvis du har mere end flere par sko, købe en sko rack eller sko hængende pose til at holde sko, pæn, tilgængeligt og i god vedligeholdelsesstand.

Projekt 3: Papirarbejde og filer

Holde dine regninger, bankoplysninger, online regnskab, forsikring og andre papirarbejde organiseret er afgørende. Sortering gennem dine papirer og få slippe af gamle regninger eller kontoudtog, som du ikke længere har brug for. Hvis du ikke har et arkivskab, overveje at investere i en. Brug mærket filmapper til at holde papirer i orden og fil papirer ordentligt på daglig basis for at forhindre en rod fra bygningen tilbage op.

Projekt 4: tjeklister

For at opretholde personlige organisation, gøre tjeklister til at hjælpe dig med at holde på sporet med ansvar, tidsplaner og aktiviteter. En tjekliste vil sikre, at du ikke glemmer at gøre, hvad du skal gøre og vil give dig en følelse af realisering, når du har fuldført hver enkelt opgave. Du kan gøre opgavebaseret checklister eller ugentlige/månedlige tjeklister, at hjælper dig med at holde styr på tilbagevendende opgaver såsom at betale regninger, at tage skraldet, planlægningen udnævnelser eller telefonopkald til familien. Post din checkliste, hvor du vil se det, holde det i din planner eller bruge det på din iPad eller iPhone. Der er mange måder at bo personligt organiseret, men at holde en ren hjem, papirarbejdet i orden og en tjekliste over opgaver er de bedste måder at bo på sporet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com