Hvordan man kan dræbe skimmel hurtigt

June 2

Hvordan man kan dræbe skimmel hurtigt

Skimmel ofte vises i boliger udsat for længere perioder af fugt og almindeligt vises som følge af oversvømmelser, spildevand backup og VVS utætheder. Mugsporer i luften indvirke negativt på sundhed, bidrager til allergier, astma og andre luftvejssygdomme. Forhindre skimmelvækst i dit hjem ved at holde det tørt. Få professionel hjælp til områder af mug større end 15 kvadratfod, tyder på University of Wisconsin forlængelse. Ellers korrekt desinficering området dræber formen og holder huset sikkert for beboerne.

Instruktioner

•Forbered dig selv og området der skal renses. Bære gummihandsker, lange ærmer og bukser under rengøring. Bære en respirator maske for at beskytte dig selv mod luftbårne svampesporer. Sætte på beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne fra kaustisk kemiske rengøringsmidler. Åbn et vindue for at sikre tilstrækkelig ventilation.

•Tag våd eller mugne tæppe og tekstiler fra området. Vask mugne stoffer med rengøringsmiddel og klor til at dræbe mug. Dette kan ikke fjerne pletten, afhængig af stoffet. Kontrollere for Pletfjerning før tørringen, eller pletten vil indstille i stoffet.

•Rengør alle hårde overflader før desinfektion. Klor blegemiddel dræber effektivt mug når anvendes for at ellers rene overflader. På snavsede overflader, kan det angriber snavs og ikke nå og effektivt dræbe formen.

•Mix 1/2 til 1 kop klor blegemiddel indeholdende 5,25 procent natriumhypochlorit i 1 gallon af vand. Tør ned alle hårde overflader med en svamp og klor blanding. Bruge en stiv-rengøring børste til at fjerne vanskelige pletter. Undgå at anvende klor til metal overflader, som blegemiddel korroderer metal. Forlade klor blandingen på overflader i 15 til 30 minutter. Dette giver tilstrækkelig tid til blegemiddel til at angribe og dræbe Mugsporer.

•Tør alle områder grundigt efter desinfektion ved hjælp af rene klude. Ineffektiv tørring resulterer i vækst af flere mug, som sporer bosætte sig på fugtige overflader. Virkningerne af blegemiddel seneste Opbevar efter tørring, så ikke områder tørre for at forhindre fremtidige mug problemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com