Hvordan man laver Zefyr gardiner

June 2

Hvordan man laver Zefyr gardiner

Zefyr er ofte betragtes som et land-stil stof, men i de sidste par år er blevet set denne ydmyge klud på baner af modeverdenen. Større plaider ses i stigende grad i puder og andre hjem accenter, samt tøj og gør et comeback. Gør Zefyr gardiner er ikke alt for svært, så længe du sikker på, at du svarer til mønsteret for tilstødende gardiner.

Instruktioner

•Measure bredde af dit vindue. Formere denne måling af to for en gennemsnitlig samles.

•Measure højde af dit vindue fra gardin stang placering til længden du ønsker. Et gardin kan hænge i vindueskarmen, under vindueskarmen eller på gulvet. Tilføj 4 inches til din længde. Skåret dit stof til længde. Med mønstrede stof som ginghams eller plaider, match dit mønster for paneler hængende i det samme vindue.

•Klap sider, top og bund af gardinet kant over 1/4 tommer og jern. Sørg for din Zefyr mønster er konsekvent og lige. Fold den foldede kant over 1/2 tommer. Lå på no-sy hemming tape og jern. Dette vil give dig en dobbelt søm på alle sider.

•Klap top hem ned 2 1/2 inches. Lay no-Sy bånd langs sømmen kant og jern. Vedhæfte din gardin til dit rod bruger klip ringe. Et klip ring er en ring, der passer over gardinstang, der har en alligator-style klip knyttet til bunden. Klip del klemmer toppen af tæppet.

Tips & advarsler

  • Overveje kantning hver gardin med en dækkende farve trim for en mere færdigt look.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com