De bedste Everblooming Daylilies

February 17

De bedste Everblooming Daylilies

Plant everblooming daylilies for blomstrer fra tidlig sommer til frost. Denne urteagtige flerårig havde engang en bloom tid af bare et par uger, og de orange og gule daylilies du se voksende vilde i stenkister, grøfter og på vejsider er af dette udvalg. En favorit for mange gartnere for deres tørke- og skadedyrsbekæmpelse modstand, daylilies vokse i næsten enhver jord og fugt betingelser, efter Clemson University. Vælge everblooming Daglilje sorter for mere end én blomstrende periode på 30 til 40 dage.

Stella D'Oro

Købe en flok af Stella D'Oro daylilies for voldsom, lyse gule blomster fra tidlig sommer til frost. Angive klumper 24 inches fra hinanden så root kronen er ikke mere end en tomme jord linje for de bedste resultater. Denne sort er ikke den højeste på 18 inches eller deromkring, men det er en af de første everblooming hybrid daylilies, ifølge Rutgers University. To blomstre cyklusser og tre i et godt år er fælles for Stella D'Oro klumper kan være roden opdelt og genplantes hvert andet år.

Happy nogensinde Appster

Plant Happy nogensinde Appster daylilies for næsten konstant blomstrer fra tidlig sommer til midt falde. Disse skønheder nedstammer fra Stella d'Oro. Udviklet af Dr. Darrel Apps, der findes mange sorter af denne sort: abrikos funkler med blinkende, skinnende partikler på dens guld blade; Bare blomme tilfreds, med brogede kronblade af lilla og lavendel; og rosenrødt afkast, med brogede pinks og en stor, bred blossom. Alle disse sorter har tre eller flere bloom cyklusser pr. år.

Dragens øje

Plante dragens øje Daglilje for et meget stort og meget prangende blossom. Stadig en smule lille til en Daglilje på 24 inches, dragens øje gør op for sin lille statur med utrolig mange knopper, op til 18 pr stilk. Pjusket kronblade af lyserød og rose, gul og orange eller lilla og lavendel er 5 inches eller mere på tværs.

Blid Shepherd

Prøv blid Shepherd daylilies for højde og pastel farver. Vokser til en højde af 3 fødder eller mere, nåde disse liljer haven med bleggul til ren hvid. Ekstremt kold hardy og tørke resistente, de vokser fra Maine til South Carolina. Rødder er opdelt hvert andet år til formering. Klippet stammer når alle knopper har blomstret for at tilskynde den næste bloom cyklus.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com