Coleman Powermate 5000 specifikationer

June 3

Coleman Powermate 5000 generator kan bruges i en række situationer som en backup strømkilde for en husstand eller som en alternativ strømkilde for en rekreativ køretøj eller autocamper. Entreprenører kan bruge generatoren til forskellige formål efter behov.

Funktioner

Powermate 5000 kører på 5.000 watt under normal drift og har en maksimal drift belastning af 6,250 watt. Modellen er udstyret med en 10-hestekræfter Subaru OHV/OHC gasmotor med en lav-olie lukning. Generator byder på en seks-gallon gastank, som vil give brugeren med 11 timers drift på 50 procent lasteevne. Kontrolpanelet indeholder fire 120-volt stikkontakter og en 120/240-volt twistlock outlet. Modellen har en effektafbryder for ekstra beskyttelse.

Dimensioner

Powermate 5000 er 24.9 inches i længden. Samlede bredde af enheden er 20.2 inches og den samlede højde er 24,2 inches. Den samlede shipping vægt for produktet er 152 pounds. Enheden er udstyret med robuste 7-tommer hjul og en folde håndtag for nem at transportere. Når leveret, leveres Powermate 5000 med en kvart af motorolie og en 25-fods, fire-plug, 240-volt forlængerledning.

Fremhævede tilbehør

Powermate 5000 har en række tilbehør, der er blevet fremstillet for at beskytte og bevare den. Et cover beskytter generator fra solskader, regn, sne, snavs, støv, træ sap og fugle. Briggs & Stratton og Vanguard motor både producere gnist afledere, som fange og bortfiltrere udstødning og varmt kulstof partikler.

Overvejelser

Når du vælger en generator, bør forbrugerne søge efter en model, der vil støtte deres specifikke behov. Den vigtigste faktor i at vælge en generator bør kravene til strømforsyning. Hvis der kræves en længere brugsperiode, bør forbrugerne overveje en overhead valve motor. Tank størrelse vil bestemme, hvor længe generatoren kan køre. Outlet konfiguration er vigtigt afhængigt af antallet og typen af outlet nødvendige for forbrugernes behov.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com