Grundlæggende oplysninger om Cluster bønne plante i Pakistan

June 3

Grundlæggende oplysninger om Cluster bønne plante i Pakistan

Klynge bønne plante er en bælgplanter, som menes at være opstået i Pakistan eller Indien. Det er vokset over hele verden på grund af den nyttige tyggegummi, der producerer. Imidlertid trues produktionen i Pakistan på grund af dårlige vækstbetingelser og landets evne til at behandle alle de anlæg, der er allerede vokset.

Historie

Klynge bønne plante, Cyamopsis tetragonoloba, også kendt som guar, er en bælgplanter, der er dyrket overvejende i Pakistan og Indien. Anlægget menes at være opstået i Indien. I 1903, blev guar introduceret til Amerika fra Indien. I USA, er guar produktion centreret i Oklahoma og Texas.

Fysisk beskrivelse

Guar er en busket plante, der kan nå næsten 10 fod i højden. Det vokser mange stive grene, der har små hvide hår på dem og små foldere, som kan vokse omkring 4 inches lang. Klynge bønne anlægget producerer hvid og pink blomster samt grønne bælg, der indeholder bønnerne. Bønne plante vokser et stærkt rodsystem, der dækker meget mere areal end den overjordiske del af anlægget.

Vækstbetingelser

Guar planten kræver relativt varmt temperaturer til at vokse. Jorden skal være mindst 70 grader Fahrenheit i rækkefølge for frø til at spire. Klynge bønne plante er tørkeresistente, men hvis planten er kunstvandet, produktion af bælgplanter vil stige drastisk. Bønne plante vokser bedst i fuld sol, men halvskygge vil være tilstrækkeligt, hvis det er nødvendigt. Tilføje kompost og organisk materiale til den voksende site vil øge produktiviteten, som vil plante i en lerede eller lidt sandet jord.

Bruger

Klynge bønner er overvejende dyrkes til gum produktion. Tyggegummi, galactomannan tyggegummi, er afledt af dens frø og det har en bred vifte af fødevarer og fødevarer anvendelser. Bønne bliver også dyrket som en grøntsag, der spises normalt i franske retter eller som en karry vegetabilske. Bønne er ikke normalt dyrkes i haven, men nogle mennesker finder det at være en god tilføjelse til deres haven, og det kan bruges til at fastsætte næringsstoffer i jorden.

Landbrugsproduktion

I Pakistan såvel som i USA og Indien dyrkes guar planter til fremstilling af tyggegummi frø. Når der dyrkes for deres frø, kan producenten forvente at producere 1 til 3 tons pr hektar, der henviser til, at når det er vokset for grønfoder, næsten 45 tons pr. hektar kan produceres. I Pakistan anses planten en "fattige mands" afgrøde, fordi ifølge Pakistan landbrugs forskning Rådet svigter de par guargummi forarbejdningsanlæg, der er i Pakistan.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com