Sådan vedhæfte Blinds til mursten finer

June 4

For at vedhæfte dine blinds til mursten finer, bliver du nødt til at bore gennem mursten finér. Boring gennem mursten er risikabelt nok, men mursten finer kan være særligt vanskelige, fordi den faktiske mursten er kun 3-1/2" tyk, og hvad der ligger bag det kan variere meget, fra drywall til studs til træ sidespor. Bare sørg for at væggen ankre du vil bruge til dit projekt er ikke mere end tre inches lang. Denne artikel antager også, at du allerede har målt din rude indramme og har købt persienner, der er en passende størrelse.

Instruktioner

Sådan vedhæfte Blinds til mursten finer

•Mark ramme ved hjælp af målebåndet til at markere en spot fire inches uden for vinduesrammen; Dette vil være dit udgangspunkt hvorfra alle andre målingerne er foretaget. Den blinde jernbane placering høj grad afhænger af form og stil i vinduet, men jernbane kører normalt lige under den øverste støbning af en vinduesramme.

•Fra dit udgangspunkt, spore en imaginær linje bruger opad vaterpas. Stop lige under kantlisten. Sætte beslaget på plads, og bruge din blyant til at markere igennem de beslag fastsættelse huller. Dette er, hvor du vil bore din første hul.

•Affix første beslaget bruge boremaskine og murværk bit. Bore ind i væggen kun som dyb som væg ankre er lang. Forsigtigt trykke en væg anker i hullet ved hjælp af en hammer. Derefter placere en skrue igennem beslaget og skubbe skruen i væggen anker. Skru beslaget til væggen.

•Brug vaterpas, foranstaltning over for den første beslag til hvor andet vil blive placeret. Måle ud fire inches fra denne placering, som du gjorde med de første beslag. Gentag trin 3 for den nye beslag.

Farvningsretning på størrelsen af vinduet, kan du nu nødt til at blyant i placeringen af enhver støtte beslag, som du bør plads jævnt langs hoved jernbane, anbringe dem, ligesom du gjorde i trin tre og fire.

•Når parenteserne er fastgjort til væggen, du kan vedhæfte blinds. Processen er forskellig for hver ny række blinds, men i de fleste tilfælde vil du indsætte hver side af hovedet skinnen i den rette ende beslag og Fastgør det afsluttet.

•Sæt tilt wand inkluderet med dine blinds til en af de små kroge placeret i begge ender af rækværket. Dette vil gøre det muligt for dig at åbne og lukke blinds.

Tips & advarsler

  • Hvis Boremaskinen er udstyret med hammer action, vil denne funktion skal være aktiveret, når bore gennem mursten finér. Du kan bruge målebåndet sørge for blinds' rækværket sidder jævnt mellem de to vigtigste, ydre parenteser. Gnide voks på skruerne før installation i parentes vil gøre dem skrue i lettere.
  • Aldrig bruge en boremaskine på mursten finér uden en murværk smule; denne type af boret er specielt designet til mursten arbejde.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com