Gul Hibiscus frø

June 4

Gul Hibiscus frø

De indfødte gule hibiscus Hawaii er state blomst. Den videnskabelige moniker er Hibiscus brackenridgei men det er kendt på island som pua aloalo. Anlægget er en stor busk eller lille træ med citron gul blomstrer og de karakteristiske lange støvdragere. Planten blomstrer foråret gennem sommeren, så form en frugter eller frø kapsel i tidligt falde. Hibiscus frø spirer bedst, hvis de er frisk høstet. Du ønsker måske at bestøve planter for at sikre de indstilling sande frø og ikke producerer hybrider.

Gul Hibiscus plante

Hibiscus brackenridgei kan få op til 30 fod høje i perfekte betingelser. Det kan lide fugtig, frugtbar jord, varme temperaturer og høj luftfugtighed. Gul hibiscus har lidt kruset, papery ser grønne blade og træagtige stængler. Blomsterne er standout træk ved denne plante. Blomstrer kan vokse 4 til 6 inches tværs og undertiden har en rødbrun center. Blomsten åbner sent på eftermiddagen og lukker i morgen til tidligt om eftermiddagen, forbliver lukket for den højeste varme af dagen.

Frø

Når blomstrer er bestøvet kronblade smuldre og falder af. Æggestokken modnes i en frø kapsel er 3/8-3/4 inches lang. Kapslen er hård og tør og dækket af bløde hår. Når frøene er modne kapsel forvandler lettere tan og brister åbne. Frøene er 1/8 tommer lange, fuzzy og nyre formet. Til dyrkning af hjem er det bedst at høste din egen friske frø, hvilket betyder ser frø kapsel omhyggeligt. Når det begynder at lysne i farve, skåret det og placere det i en åben papirpose til tørre yderligere. Kapsel revner åbne og posen fangster frø for dig.

Plantning frø

Hibiscus frø spirer let i fugtig jord med masser af organisk materiale. Du kan starte dem indendørs i februar-marts at have dem klar til at plante i foråret. So frø 1/4 tommer dybt i fugtig pottemuld. Beholderen anbringes hvor temperaturerne er 70 grader Fahrenheit. Toppen af køleskabet gør en fremragende spiring plads. Når planterne har spiret tynde dem til en afstand af 3 inches fra hinanden og placere dem i gradvis lysere områder indtil de er i fuld sol. Holde planterne fugtige, men ikke klæg og giver dem masser af luftcirkulation til at forhindre dæmpning off.

Gul Hibiscus Status

Gul hibiscus anses en truede oprindelige plante. På grund af menneskelige aktiviteter og invasive planter ses hibiscus nu sjældent naturligt på Hawaii-øerne. Der er mindre end 60 planter i otte befolkningen på øerne Hawaii, Maui og Lana'i. Bevarelsen af denne vilde hibiscus er altafgørende for den fortsatte mangfoldighed og sundhed af Hawaii-øen miljø. Dette er grunden til, at det anses for vigtigt til at gemme frø fra planter og enten udbrede eller sende dem til en frø-besparelse bank, ifølge US botanisk have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com