Evinrude termostat dække fjernelse

June 4

En Evinrude påhængsmotor termostat cover kan synes en simpel ting, før du forsøger at fjerne en. Først skal du finde det; på en model skal du fjerne dækslet til topstykke. Så er der valget af værktøjer; ikke alle dæksler er holdt på plads af 1/2-inch hex hoved bolte. Hvis dækslet sticks på plads, skal du muligvis trykke på det med en hammer.

At finde dækslet termostat

Den termostat placering varierer afhængigt af motorens størrelse; normalt det er fundet på den øvre ende af topstykke, er firkantet eller aflange og holdt på plads af tre eller fire--afhængig motor--1/2-inch bolte. På 128 cc motorer findes den på bagsiden af indsugningsmanifold på bagbord side af topstykket; 305 cc motorer er det på toppen, bagsiden af blokken, lige foran tændspolen. Termostaten er placeret på toppen af topstykket på de 521 cc jet-drevet påhængsmotorer, men det hele topdæksel skal fjernes for at få adgang. På 70 hk EFI modeller, vil du finde det på styrbord, oversiden af blokken, lige bag hejse beslaget.

At fjerne fastenerne

Fastenerne er 1/2-inch bolte. På grund af placeringen af dækning er en tidsubegrænset skruenøgle eller 1/2-inch socket sandsynligvis det foretrukne værktøj. På nogle 25 og 35 hk motors, termostat covers er holdt på plads af Torx bolte og du skal bruge en Torx driver til at fjerne dem. For nogle af 25 og 35 hk motorerne, dækslet er gevind i holdning, samt at være boltet på plads, og der er et stort, firkantet bule på midten af forsiden. Det betyder, at ved hjælp af en passende størrelse skruenøgle til at løsne dækslet så løsnes det fra topstykket.

Ekstra hjælp fra en Kølle

Dækslet termostat kan have haft pakning forsegling sammensatte anvendes til det, når det var knyttet til powerhead. Pakning fugemateriale klæber til forsiderne. Termostat covers, mens ikke særligt skrøbelige, bør ikke være beskadiget af bestræbelserne på at fjerne dem. Forsøger at grave under dække med en skruetrækker kan beskadige parring og føre til en lækage i dit kølesystem. At ramme det med en 16 oz. indramning hammer har meget den samme effekt. Tryk kanterne af dækslet med en hård plast kølle, hvis det ikke ønsker at rokke.

Ting, der venter på dig

Under dækslet, vil du finde termostat-- men du også kan finde at coveret er fjederbelastet. Selv om dækslet termostat kunne forblive på plads, kunne der være en fjeder forsøger at skubbe det væk. Hvis der er, kan det flyve ud af termostat huset. Holde en hånd over området, som du fjerner dækslet tilfældes skyld.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com