Sådan Care for en Lonicera Japonica

June 4

Sådan Care for en Lonicera Japonica

Lonicera japonica er mere almindeligt kendt som japansk kaprifolium. Det er en energisk klatring vinstokke, som giver et væld af duftende forårsblomster, der blomstrer hvide og fade til en sart gul, som de bliver ældre. Anlægget er sådan en energisk producenten at det betragtes som en invasive arter i stand til at kvælning ud indfødte planter i mange områder. Plantens 30-fods vinstokke vokser så tykke og tunge, de kan endda vælte træer de vokser på, ifølge Wisconsin Department of Natural Resources. Japansk kaprifolium gengiver frit rode vinstokke og sprede frø. På grund af dens invasive karakteristika anbefales plantning japansk kaprifolium i hjemmet haven generelt ikke.

Instruktioner

•Prune vinstokke af din japansk kaprifolium umiddelbart efter blomster er visnet for at forhindre produktionen af frugt og frø. Cut vin tilbage som nødvendig for at fjerne døde eller udviser blomster.

•Fjern alle frugter eller frø bælg, der vises på anlægget på ethvert tidspunkt af året. Søg 1/4-inch, runde frugter vokser i bladaksler. Frø bælg dreje mørk lilla til sort som de modnes.

•Klippe vinstokke til jordoverfladen i midt-til slutningen af vinteren. Svær beskæring holder aggressive vækst i skak.

•Applicer en 2-tomme lag barkflis omkring anlægget efter vinteren beskæring. Mulching ikke kun bevarer vand til planten og holder sine rødder varme i den kolde årstid, men det også hæmmer væksten af frø eller vinstokke, der kan have været overset under beskæring.

Tips & advarsler

  • Trompet Gedeblad (Lonicera sempervirens) og vinter Gedeblad (Lonicera fragrantissima) er egnede erstatningsprodukter for japansk kaprifolium. Begge varianter giver duftende, prangende blomster og sprede ikke aggressivt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com