Hvordan man kan minimere lugt på nyligt malede møbler

June 4

Hvordan man kan minimere lugt på nyligt malede møbler

Malingen dampe kan forårsage eller forværre et udvalg af forskellige sundhedsmæssige problemer, herunder vejrtrækning problemer og allergier. Maling lugter inde i dit hjem kan vare i dage eller endda uger. Hvis du planlægger maleri møbler til brug inde i dit hjem, er det vigtigt at planlægge på hvordan man kan minimere eller helt fjerne maling lugt på din nyligt malede møbler.

Instruktioner

Forpakket maling, der er specielt udviklet ikke at producere lugt. Lav-duft maling er tilgængelige fra en række forskellige producenter og detailhandlere. Brug af lav-duft maling vil hjælpe betydeligt reducere mængden af maling lugt din nyligt malede møbler vil have når du bruger den.

•Wait indtil efteråret eller vinteren til at male dine møbler for at reducere tørring og hærdning tid, der kan udvides på grund af fugtighed. Hvis du bor i et fugtigt klima, skal du bruge en affugter i det område, hvor du maler for at fremskynde maling tørring og hærdning.

•Paint dine møbler, udenfor eller i et godt ventileret område. Tillad møbler at sidde i frisk luft i flere dage at lufte ud, før du forsøger at bringe det ind i dit hjem.

• Giv maling, masser af tid til at tørre. Læs vejledningen på din maling og finde ud af, hvor lang tid det vil tage det til helbrede fuldstændigt på de betingelser, du planlægger at bruge det i. Vent, indtil malingen har helt tørret og helbredt før ved hjælp af møblerne.

•Sæt aktiveret kul, bagepulver eller en ozon maskine i rummet med møbler i flere dage efter maleri til at absorbere og neutralisere enhver maling lugte, der kan klamrer sig til den nyligt malede møbler.

Tips & advarsler

  • Fragrance fyldstoffer er tilsætningsstoffer, der kan føjes til en maling før brugen for at hjælpe maskere maling lugte. Du kan prøve at bruge en af disse i stedet for en lav-duft maling.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com