Ualmindeligt anvendelser for almindelige husholdningsprodukter

June 5

Ualmindeligt anvendelser for almindelige husholdningsprodukter

Nogle almindelige husholdningsprodukter, såsom eddike, pap og olivenolie, tilføre merværdi, når du finde anvendelser for dem ud over deres typiske applikationer. Eddike er en stærk syre, der kan udføre mange huslige pligter, fra at fjerne lugt til at levere farveægthed til blæk og farvestoffer. De fleste mennesker simpelthen kassere papkasser at pakke müsliprodukter, instant kartofler og andre fødevarer, men disse bokse kan se nyt liv som brand startere til brændeovn eller pejs. I tusinder af år afholdt olivenolie hemmeligheden til stor smag mad og glat hud. Det kan også hjælpe holde din husholdning værktøjer og haven River fra hærgen af tid og bruge.

Eddike

Eddike er en vigtig ingrediens i berry blæk, at hjælpe bær saft til at holde sin naturligt rig farve. Bære gammelt tøj når du brygge denne smukke blæk, fordi bær pletter er svære at fjerne fra stof. Brug en træske til at presse saften fra en kop friske, modne bær, hyldebær, blåbær eller hindbær i en si. Tilsæt 1 tsk eddike og 1 tsk salt, bland godt og opbevares i en tæt dækket glaskrukke. Bruge en quill pen eller en gammel fyldepen for at skrive med håndskriften bær.

Papemballage

Ikke fodre deponeringsanlæg med alle dine tomme mad bokse. I stedet brand fodre din brændeovn, lejrbål eller pejs ved at omdanne almindelige pap pakker i startere. Skåret strimler omkring 2 inches lang med 1 tomme bred, så fold strimler i halvdelen. Tuck strimlet papir eller tørretumbler lint inde og binde strimler lukket med streng. Dyp brand startere i en lille gryde med smeltet voks for en ekstra brand-starter boost. Kaste et par brand startere på toppen af din kindling, før du tilføjer brand logs.

Olivenolie

Olivenolie er bare så handy i værktøjskassen, og garden shed som i køkkenet. Holde lidt af denne naturlige smøremiddel i en plastik squeeze flaske pakket ind i en blød, ren bomuldsklud. Når du er færdig med polering din kobber pot-bunde eller messing lysestager, give dem en lys gnide med kluden smurte med olivenolie. Dette vil hjælpe dem med at modstå plette længere. Tørre ned din rene haven River og Spar med olivenolie hver forår og du vil se snavs falder ud af dem lettere. Olien også tilføjer et lag af rustbeskyttelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com