Sådan installeres is kabler på metaltag

June 5

Mennesker, der bor i geografiske regioner med klimaer, der producerer lave temperaturer og kraftigt snefald er nødt til at tilbringe megen tid skovle sne, skrabe is off deres biler, og udfører reparationer som følge af sne, is og vand skader. Ice kabler er enheder, der bruges til at forhindre sne og is fra akkumulere på et tag. Disse er især vigtige for ældre huse, hvor strukturelle integritet er en bekymring. Holder dit tag fri for sne og is grænser muligheden for et sammenbrud.

Instruktioner

Installere is kabler

•Spend tid fastslå, hvor is og sne er mest sandsynligt at akkumulere på dit tag. Dette bør være ned før installationen begynder. Ifølge Wrap-på, en udbyder af ice kabler, er det bedst at planlægger at installere kabel langs alle tagrender og nedløbsrør. Dette sikrer, at der en sti for smeltet is til at flyde.

•Klart alle træ filialer og andre farer væk før fastsaettelse af kablet. Også, af hensyn til sikkerheden, bære sko, der greb metaloverflader godt at undgå udskridning.

•Plan på udstikker is kabler i en zigzaggende mønster. Brug kridt til at markere en række mellemrum langs kanten af taget. Starte på hjørnet af taget. Det første kridt er markeret, angiver, hvor kablet begynder bevæger sig mod midten af ganen. Det næste kridt er markeret, angiver, hvor kablet møder taget igen efter at være kommet tilbage fra center.

•Fortsæt gør kridt mærker langs den udvendige kant af taget. Du skal have nok kabel til at gøre din vej fra boksen outlet hele vejen rundt tag, langs tagrender og ned til nedløbsrør.

•Lay out kabel som angivet af din kridt mærker. Ice kabler kommer typisk med clips bruges til at fastgøre kablerne til tag, tagrender og nedløbsrør. Tillad enden af kablet til stick lidt ud af bunden af ned tud, men ikke til jorden.

•Drej på kablerne is, når temperaturen er lav nok til at oprette is og sne. Dette hjælper med at undgå unødvendige ulykker, som brande.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com