Sådan bestemme den Watt bolig Electric meter

February 19

Det er en god idé at overvåge dit el forbrug i løbet af måneden at holde regningen fra kommer som en overraskelse. Dette bliver især vigtigt i løbet af vinteren, hvis du forsøger at bestemme hvor meget til at opvarme dit hus eller forsøger at holde sig til et stramt budget. Mest bolig electric meter måle elektrisk anvendelse i kilowatt-timer, som er mængden energi svarende til 1.000 watt pr. time for brugen. En kilowatt elektricitet svarer til ved hjælp af ti 100-watt pærer i en time.

Instruktioner

Digital meter

•Undersøg din måleren til at afgøre, om det er en standard meter eller en digital måler. En digital måler viser en fem - eller seks-cifret tal i en digital læsning.

•Kopiér ned cifre fra displayet. Denne behandling er din kW pr. time for brugen.

•Brug den nuværende måleraflæsning, trække en læsning, der er truffet på et tidligere tidspunkt, eller læse på din seneste elregning, til at bestemme antallet kilowatt-timer brugt siden sidste læsning blev taget.

•Multiply af 1.000 til covert læsning i watt-hours.

Standarden Meter

• Bekræft at din bolig elmåler er standardtypen, ikke digital. Standard-type meter har fem ringer, der ligner små, 10 timers ure.

•Observe hvordan standard måleren er registrering af den elektriske skik. Standard måleren holder styr på kilowatt-timer den måde, at en kilometertælleren i bilen holder styr på miles. Hver komplette turn af små skiven (højre-mest skiven) gør skiven til venstre for det slå ét kryds. Dette mønster fortsætter gennem hele ringer, således at en fuld rotation af hvert opkald er lig med et kryds på skiven til venstre for den. En unik feature i standard måleren er, at ringer rotere i modsatte retninger. Fra venstre til højre, først, tredje og femte dial rotere med uret. Den anden og fjerde skiven rotere mod uret.

•Reading venstre til højre, Skriv numrene ned at hænderne peger i skiver. Opmærksomme på de skiftende retning af ringer. Hvis side af skiven er mellem 0 og 9, så er læsning 9. Hvis side af en dial stoppes direkte på en række undersøge opkald direkte til højre. Hvis hånden af at skiven ikke har nået nul, men læsning af den oprindelige dial er én mindre end antallet det ser ud til at pege på. For eksempel, hvis den tredje dial læse 5, men dial til højre for det ikke havde afsluttet sin cyklus ved at nå nul, ville den faktiske læsning for den tredje dial være 4. Hvis skiven til højre har nået nul, så det er det nummer i hånden er peger på er det rigtige nummer.

•Subtract en tidligere læsning fra læsning du tog til at bestemme, hvor mange kilowatttimer du har brugt siden dengang.

•Multiply af 1.000 at få watt-hours.

Tips & advarsler

  • Kontakt virksomhedens elektriske at finde ud af hvor meget de opkræver pr. kilowatt-time el. Derefter, efter at have læst din meter, du kan finde ud af hvor mange penge vil du skylder for den elektricitet, der anvendes. Formere måleraflæsning i kilowatt af prisen på elektricitet pr. kilowatt til at bestemme omkostningerne i dollars.
  • Når du undersøger dine elektriske system, være meget omhyggelig med at undgå elektriske stød. Ikke røre nogen ledninger, der er kommet løs eller bruge nogen metal redskaber.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com