Hvad er en Cereus blomst?

June 5

Cereus blomst er bloom produceret af nat - blooming cereus, en type af saftige. Blomsten sig selv er et sjældent syn, blomstrer en gang om året, mens det for resten af året, anlægget selv ligner en dead bush. Hvis du tænker på at dyrke en cactus haven - om indendørs eller udendørs--kan en nat - blooming cereus plante, med sine sjældne, duftende blomster, tilføje en visse barske skønhed.

Typer

To typer af planter kan blive kaldt nat - blooming cereus. De begge har meget lignende vækst vaner og skabe meget lignende blomster. Hylocereus undatus er den mere almindelige af to, og dens tynde stængler producere pigge samt blomster. Blomsterne åbne langs stilke. Selenicereus har lidt lilla stilke. Begge planter har samme dyrkning krav.

Dyrkning

Selvom blomsterne er ret sarte, er falde ned efter en enkelt nat, anlægget selv simpel hen til bekymre om. Vokse cereus i en gryde, der indeholder en ligelig blanding af sand og pottemuld, og vand sparsomt, holde jorden for det meste tørt. Selvom det er en plante, der egner sig til varme himmelstrøg, ikke efterlade det i stærkt lys. I stedet dyrke det under et skyggefuldt træ eller et andet sted, der tillader filtreret lys.

Beskrivelse

Cereus blomster er store, multi grafitmine blomstrer, der måler omkring 10 inches lang og 10 inches tværs. De er trompet formede, kommer fra en lille center og blomstrende ud til et stort cirkulært blossom. Blomsterne selv er en rig cremet hvid med meget svag nuancer af grøn. Disse planter har tendens til at blomstre i nat, og blomsterne producere en stærkt duftende duft. Inden for 24 timer, blomsterne falder af og saftige stadig nøgne for endnu et år.

Overvejelser

For at sikre, at cereus lægger blomster hvert år, gør det muligt at gå hvilende i løbet af vinteren og efteråret. Tillader jord tørre mellem vandingerne, og ellers lade det alene. Holde anlægget cereus root-forpligtet til at sikre god blomstring og mod foråret, øge den vanding lidt. Du simulerer et års cyklus for denne plante. Dette anlæg kan være svært at finde i lokale havecentre, men hvis du kender nogen med en, du kan bede om et stykke af det, som det rødder meget godt fra stiklinger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com