Alpine planter oplysninger

June 6

Alpine planter blomstre over trægrænsen og under linjen sne på bjergene. Disse hårdføre planter er kendetegnet ved deres evne til at trives i stenet og forblæst omegn. De er normalt lavtvoksende, ofte forsynet med farverige blomster.

Nomocharis Pardanthina

Nomocharis pardanthina er en blomstrende alpine plante hjemmehørende i vestlige Kina. Dette anlæg er forsynet med seks-grafitmine hvide blomster spottet med magenta. Nomocharis pardanthina blomstrer i højder mellem 9.000 og 13.500 fødder. Det nyder veldrænet humus jord og fuld sol. Kolde vintre og fugtige somre er at foretrække.

Iris Kolpakowskiana

Mange alpine planter er miniatureudgaver af blomstrende planter fælles i lavere højder. Et fremtrædende eksempel er Iris kolpakowskiana, en dværg iris indfødte til Tien Shan bjergene i Centralasien. Denne plante ligner blå flag-iris, bærer blå-violette blomster og tynde, lance-lignende grønne blade. Denne iris kun opnår en modne højde af omkring 5 inches.

Silene Suksdorfii

Silene suksdorfii er en art af alpine wildflower hjemmehørende i bjergene i Oregon og Washington state. Denne lavtvoksende plante producerer klynger af lyse hvide stjerneformede blomster og små, lineære blågrønne blade. Silene suksdorfii nyder fuld sol og veldrænet, stenede jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com