Hvordan at Tape en indvendig hjørne

February 19

I alle faser af drywall installation kræver efterbehandling drywall mest dygtighed og tålmodighed. Blandt de forskellige typer af drywall kan leddene, indvendige hjørner være den sværeste at oprette. Jævnt integrering fælles bånd på bed pelsen af mudder er den mest kritiske og vanskelig del af taping indvendige hjørner. Konfronteret med en vinklet overflade og en lige kniv, tape, har mange gør-det-selv problemer med anvendelse af en glat lag mudder på Hjørnets hosliggende sider. Mens fancy, automatiske tape værktøjer kan hjælpe dig, kan du opnå professionelle resultater med en flad kniv, hvis du tager din tid og opmærksomhed for detaljer.

Instruktioner

•Klippe papir tape til længden af indvendigt hjørne med en hobbykniv. Folde båndet langs dens perforeret center søm og der er afsat. Fyld mudder pan med fælles sammensatte.

•Hold pan i den ene hånd og en 4-tommer tape kniven i den anden. Scoop en del af mudder på kanten af kniven. Spred en generøs lag, om 1/8-inch til 1/4-tommer tyk, langs den ene side af hjørnet. Begynde på toppen af muren og udvide lag af mudder omkring 2 inches fra det hjørne apex. Dette lag kaldes bed pelsen. Afslutte bed pelsen ved at sprede en identisk lag mudder til den modsatte side af hjørnet.

•Spray begge sider af den foldede bånd med en spray flaske til let fugte overfladen. Holde en 4-tommer tape kniv i den ene hånd og tape i anden hånden.

•Tryk på avisens søm direkte ind i toppen af det hjørne apex. Hold båndet på plads, og tryk på kniv mod én side af den. Anvende blide tryk til at skubbe båndet i bed pelsen og integrere tape inden mudderet. Vedligeholde blide tryk og trække kniven ned på længden af hjørne, at give slip på toppen af båndet, når du bevæger dig.

•Return til toppen af hjørnet, holde båndet og bruge kniven til at integrere den modsatte side af hjørnet. Trække kniven over den øverste del, den del, hvor du holdt din hånd, at afslutte indlejring båndet.

•Draw kniv på tværs af begge sider af båndet en anden gang mens mudder forbliver fugtig. Anvende mindre pres end første gang og bruge kanten af kniv til glat eller "fjer," hoften eller synlige linjer på mudderet. Tillad bed pelsen til at hærde.

•Rub en slibning svamp på tværs af hjørnet, pas på ikke for at flosse enhver udsatte fælles bånd. Sand fælles sammensatte at fjerne ujævne steder og kniv mærker. Feje den fælles overfladen med en blød børste til at fjerne gips støv.

•Fyld en mudder pan med friske fælles sammensatte. SCOOP mudder på kanten af en 8-tommer eller 12-tommer flad tape kniv. Anvende en glat lag af mudder til den ene side af hjørnet på et tidspunkt. Fuldt ud dække papiret og gøre successive passerer ned om hjørnet længde til at opnå en glat udseende. Tillade andet at hærde og sand glat med en afslibning svamp.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at reducere gips støv, glat fælles sammensatte med en våd drywall svamp; fælles sammensatte er vandopløselige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com