Værktøjer til VVS arbejde

June 7

Værktøjer til VVS arbejde

Husstand VVS kræver typisk værktøjer til at beskæftige sig med tre typer af rør: plast, kobber og jern. En af de mest vigtige ting at huske når du vælger værktøjer til et VVS-job er at sørge for, du vælger den passende værktøj til den specifikke Rørmateriale. Denne måde, du ikke kan bare øge dine odds for et vellykket projekt, men du vil undgå at øge problemet ved at beskadige dine rør.

Justerbare tænger

Justerbar tang er et vigtigt redskab til at tackle de almindelige VVS-løsninger, der involverer stramning og løsne store fittings. En standard par af 12-tommer justerbar tang vil håndtere mest bolig job.

Vandhane aftrækker

En hane puller er karakteriseret ved dens Y-form og to håndtag. Dette værktøj er ikke en almindeligt forekommende i de fleste husholdnings værktøjskasser og tjener lidt formål uden for badeværelse eller køkken, men kan gøre job af høj kvalitet og dyrt vandhaner langt sikrere. Det primære formål med en hane puller beskytter dit inventar fra skader. Dem med ældre vandhaner allerede viser ridser behøver ikke nødvendigvis investere i dette værktøj.

Rørtang

Rørtang er en stor tung jernstang med en kæbe, formet som en Jørgensen, monteret på enden. Når shopping for en rørtang, kan du være ført til et værktøj kaldet en Stilson skruenøgle; disse er de nøjagtige samme ting. Den primære anvendelse for denne tunge skruenøgle er relateret til installation eller fjernelse af jern rør og fittings.

Flange skruenøgle

En anden nyttig skruenøgle for VVS arbejdspladser er flange skruenøgle, hvilket gør installation og dræning dræn, bøtter og brusere udstyret med en flad møtrik under afløbet muligt. Uden en flange skruenøgle man står over for store problemer med installation eller fjernelse af denne type af afløbet.

Bassinet skruenøgle

En tredje type skruenøgle, gør visse VVS arbejdspladser gå meget mere gnidningsløst er et bassin skruenøgle. Denne skruenøgle, undertiden kaldet en hane skruenøgle, letter det ofte frustrerende job at nå nødder i næsten utilgængelige steder bag en vask eller under vandhanen. Hvis vasken er monteret med nødder på denne måde, vil det være næsten umuligt at fjerne dem uden hjælp af et bassin skruenøgle.

Slange fræsere

Slange fræsere er genkendelig, fordi de ligner en kapital E. slange fræsere komme handy for mere sofistikerede VVS-job, der kræver skære rør. Hvis du har både kobber og plast rør, kigge efter en tubing ilder i stand til at skære igennem begge materialer.

Afløb Clearing værktøjer

VVS problemer, der kræver unclogging af et dræn kan løses ved en række forskellige værktøjer lavet netop til dette formål. Den velkendte klokke-formede stemplet kan bruges til clearing afløb i dræn og bøtter samt dit toilet. En snegl eller slange er en sammenrullet stykke af kabel, der kan være forkrøppet gennem afløbsrør at rydde væk forhindringer længere nede på linjen end kan fastsættes ved hjælp af et stempel. En aflang gummi pære med åbninger i begge ender er kendt som en afløbet unclogger og bruges til at tvinge forhindringer fra inde i rør, ved hjælp af magt vandtryk erhvervet fra sin tilknytning til en vandslange.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com