Sådan Seal og reparation indkørsel asfalt

June 7

Asfalt er en god konstruktion materiale for private indkørsler. Det kan installeres i et par timer med en professionel asphalting firma, det er meget glat og flad, det giver god dæk trækkraft og det er billigere end beton og nogle gange endda billigere end grus, afhængigt af installationen. Men, asfalt er meget tilbøjelige til at revner og nedbrydning under temperaturændringer, og denne skade er forværret, når vand kommer ind i revner. Derfor er det en god ide at regelmæssigt at reparere revner og forsegle overfladen af din asfalt indkørsel mod vand.

Instruktioner

•Rengør hele indkørslen grundigt med en kost og/eller vakuum. Snavs på indkørslen vil kompromittere integriteten af de forsegling materiale.

•Tryk på strenge knæk fyldstof i revner større end 1/8 tomme.

•Melt knæk fyldstof i revner med varme pistol eller propan torch ifølge fabrikantens anvisninger på crack filler emballage.

•Pour en pulje af sealer på din indkørsel og sprede det med gummi sugefod og gyvel. Følg producentens anvisninger på emballagen, men essentally du vil oprette en ensartet belægning af det materiale, som ser glat til øjet. Arbejde fra den ene ende af indkørslen til den anden på denne måde, og fra den ene side til den anden, således at du ikke maler dig ind i midten og er nødt til at træde på frisk sealer. Følg producentens anvisninger for tørretid. Du skal generelt bruge 5 gallon sealer pr. 300 til 400 kvadratfod af indkørsel.

Tips & advarsler

  • Alle asfalt reparationer skal udføres på en varm og tør dag.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com