Hvordan at slippe af lopper naturligt i dit hus

June 7

Hvordan at slippe af lopper naturligt i dit hus

Lopper typisk komme ind i huset gennem dit kæledyr, men nogle gange du kan endda bringe dem hjem efter et besøg i huset af en ven, der har et problem med lopper. Lopper lever af blod, så det gør ingen forskel for dem, hvis de angreb du eller dine kæledyr. Uanset hvad, det er vigtigt at slippe af lopper hurtigt, så du kan fortsat nyde dit hjem plads. Naturlige metoder kan arbejde samt kemiske pesticider, sprays og behandlinger, der kunne være skadelige for din familie.

Instruktioner

•Vacuum hver dag for at slippe af med lopper. Brug en støvsuger med en taske, så lopper vil få suget ind i posen og fanget. Smide posen lager ydersiden så hurtigt som muligt, så lopper ikke flygte tilbage ind i dit hus.

•Sprinkle salt over dine tæpper og sted skåle rundt på gulvet fyldt med 1 kop vand og en sprøjte af opvaskesæbe. Salt tørrer lopper, og når de hopper rundt og leder efter en måde at undslippe, de ender i en skål sæbevand. Opvaskesæbe kvæler lopper. Lad salt på gulvene natten over og Støvsug næste dag.

•Pour 1 tsk æbleeddike i jeres pet vand parabol eller mix 2 kopper vand med 2 tsk hvid eddike og spray på dit kæledyr eller din egen krop. Lopper er frastødt af lugt og smag af eddike.

•Repel lopper med citrus olie. Mix 3 tbsp. citrus olie med 2 kopper vand, og spray kæledyr og familiemedlemmer. Alternativt, gnid et par dråber af citrus olie i din hunds halsbånd. Genanvende hver par dage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com