Reparation af mursten trapper i koldt vejr

June 7

Reparation af mursten trapper i koldt vejr

Reparation mursten trapper generelt indebærer udskiftning af revnede eller knækkede mursten, eller udskiftning af revnede eller manglende mørtel mellem mursten. Under normale vejrforhold, beskadigede mørtel eller mursten er fjernet og nye materiale er sat på sin plads og tilladt at helbrede for et par uger. Koldt vejr bremser hærdning processen selv, forårsager mørtel at indstille uden at nå maksimal hårdhed, hvilket resulterer i svag reparationer. Dette kan udlignes ved korrekt mørtel forberedelse, men. Med en kombination af procesændringer og Tilslagsstoffer til mørtel, kan du bekæmpe virkningerne af koldt noget, så du kan udføre nødvendige reparationer, der vil vare, selv når du er færdig i koldt vejr.

Instruktioner

•Klippe gennem mørtel leddene omkring de beskadigede mursten i trappen, eller gennem linjerne beskadigede mørtel, ved hjælp af en 4 1/2-inch vinkelsliber indeholdende en diamant klinge. Foretage nedskæringer omkring 1-tomme i dybde hen til indrømme jer at tvinge en mejsel til fælles at fjerne de resterende mørtel.

•Skub bladet af en mejsel ind i leddet i en vinkel og derefter strejke lederen af mejsel til chip ud den resterende mørtel fra fælles indtil du nå bunden af mursten.

•Klart resterne fra fælles med nylon pensel og derefter lirke ud af den ødelagte mursten, hvis du erstatter mursten, med en prybar.

•Mix mørtel i en stor spand. Bruge tidlige højstyrke Portland cement til at skabe en beton, der opnår sin styrke så hurtigt som muligt, og tør hydratkalk til at reducere vandet i din konkrete blanding. Tilføje en frostvæske blanding til vand, til iblanding instruktionerne for mix forholdet at forhindre mørtel fra fryse en gang i sted. Bruge varmt vand til mørtel mix for at forhindre mørtel fra udviklingslande iskrystaller under blanding og placering. Det er også bedst at reducere mængden af vand, der anvendes i blandingen, at skabe en stivere blanding med mindre vand indhold til at fryse. Brug forholdet blanding af syv dele skarpe sand til én del cement og en del kalk. Bland med en elektrisk boremaskine, der indeholder en injektionsmørtel blanding vedhæftet fil.

•Spread 1/2-inch lag af mørtel på bunden af udskiftning mursten med en murske og derefter sted mursten tilbage i det åbne område af trappe hvor du har fjernet den beskadigede mursten. Tryk ned på mursten, indtil det er plan med mursten på begge sider. Placere en bunke af mørtel på den flade del af en konkret hawk. Placer hawk sammen med de åbne mørtelfuger, og derefter skubbe mørtel i fugerne med tuckpointing murske fylde dem til inden for 1 1/2-inches af overfladen af mursten.

•Mix et andet parti af mørtel til at tjene som finish lag inden for leddene ved hjælp af seks dele sand, 3/4-del Portland cement og en del kalk. Fyld resten af joint med finish blandingen.

•Shape mørtel i leddene med en mursten jointer med et hoved den samme facon som mørtel leddene omkring udskiftning mursten. Gøre de nye mørtel linjer i samme dybde som de omkringliggende.

•Dæk trappen med en vejr-resistive membran til at beskytte det mod regn eller sne i løbet af de første 24 timer efter hærdning tid.

Tips & advarsler

  • Varme sand, samt vand. for temperaturer under frysepunktet. Bruge en brand sætte varme sand, placere sandet over en seng af kul og derefter grave ud det øverste lag af sand til brug i din blanding.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com