Hvordan man kan leve uden VVS

February 20

Hvordan pionererne bruge toilettet på deres vogn tog tværs over Amerika? Skulle de planlægge badeværelse stopper? Sikkert dårlige maver opdrættet deres grimme hoveder... øh, rør. I dag, når de fleste små børn har lyst, de har ingen problemer med at bruge gas station badeværelser (ikke så for de fleste voksne - større og klogere mennesker ville hellere ikke agterstavn dage hvis det er alt, der er tilgængelig). Men hvad nu, hvis du mister VVS, deltage i en kommune eller vælge at være øko og energi venlig eller ultra hippie og leve uden VVS? Det er muligt at overleve uden det. Du kan endda chok dig selv med din sande indre bæst og vænne sig til at leve med sparsomme midler ved hjælp af hvad er tilgængelig i din nyligt jord-baserede omgivelser.

Instruktioner

Hvordan man kan leve uden VVS

•Få bruges til de faciliteter til rådighed. Der kan være et udhus slags. Når ingen er i eksistens, grave et stort hul og sætte en bestyrelse med et hul over det, fordi naturen kalder de fleste hver dag og du kan kun lindre dig selv i skoven omkring din bolig så mange gange før du træde i det.

•Hold Husk, at enhver række ting som at leve i og med tarm affald. Afhængigt af din landestandard er kæmpe kakerlakker og endda skorpioner ikke bange for at komme mellem dine ben, mens du forsøger at lindre dig selv. Helt sikkert bringe et lys med dig når du går ud til at gøre din virksomhed.

•Prøv at bo regelmæssig. Det er som regel en god ide at vænne sig til at tage en dump omkring det samme tidspunkt hver dag. Din udhus er en fortrolig ven i dag, men kan være en reel mareridt om natten. Nødder og rosiner hjælpe med at opretholde en regelmæssig tarm rutine. Kaffe og te i morgen kan hjælpe med at stimulere tarme.

•Improvise bruser af en slags. Prøv en 50-gallon drum fyldt med vand, forhøjet nok, at du kan løbe vand på dig selv gennem en slange. Hvis det sidder i solen i et varmt klima, kan du få en warm-ish bruser sent på dagen. Nogle gange at sætte en spand vand over en brand og badning med en svamp og en anden spand skyllevand kan være himlen.

•Stay så rene som du skal, men opgive gamle vaner, der er ikke længere praktisk i din nye omstændigheder. Det er dokumenteret i dansk historie, at dronning Elizabeth badet en gang om måneden, om hun havde brug for det eller ej.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com