Hvad er klassifikationen af piletræer?

June 7

Hvad er klassifikationen af piletræer?

Willows er løvtræer, der er medlemmer af planteriget, der tilhører i klassen Dicotyledoneae. De kaldes dicot træer for korte. Af dicot træerne i de Forenede Stater er der 25 familier herunder Salicaceae familie, det videnskabelige navn for piletræer. Der er 169 willow arter. Medlemmer af familien willow omfatter weeping willows, den sorte pil, fisse piletræer, dværg piletræer og Alaska eller følte blad willow.

Willow Kongerige

For at klassificere noget ordentligt, er det først placeret i et Kongerige. Willows er en del af planteriget, og deres subkingdom er kardiovaskulære plante. En kardiovaskulære planten indeholder en vedvævet og en phloem; Det er de fartøjer, som transporterer næringsstoffer gennem willow plante, det være sig et træ eller en busk. Efter betegnelsen Kongeriget pil er placeret i divisionen af blomstrende planter. Blomstrende planter, også kendt som dækfrøede, producere frugt. Denne frugt er ikke nødvendigvis spiselige, men kunne være i form af en lukket frø.

Willow klasse

Willows er medlemmer af klassen Dicotyledoneae, som er bemærkelsesværdig ved at have et par frø blade synlige på spiring. Deres vener generelt udgør et net; de blomstrer i grupper på fire eller fem eller multipla af disse tal. De indeholder også kardiovaskulære bundter i deres stængler. Underklasse til willow er Dilleniidae, defineret som træer og buske, der besidder petal grupper, som kan være delvist sammenvokset, helt sammenvoksede eller separat. De har også frøanlæg, som knytter sig til æggestokkene vægge.

Willow rækkefølge

Willows er i orden Salicales, som er af samme omfang som sin familie, Salicaceae eller pil. Disse er træer eller buske, der vokser rakler. En catkin, den bløde bud almindeligt forekommende på fisse piletræer, er defineret som en "cylindrisk, ofte hængende klynge af enkønnede apetalous blomster." En apetalous blomst er en, der indeholder ingen kronblade. Willows er af slægten Salix L. Hver art af willow har et fælles navn og et videnskabeligt navn. Hver videnskabelige navn begynder med slægten Salix.

Willow karakteristika

Piletræer har en gennemsnitlig højde på 30 til 50 fod, men nogle er ligesom den sorte pil, som er den største af alle, kan vokse til 100 fod høje. Willow buske vokser til omkring 6 fod høje. Willows som vand, så de trives når de plantes i nærheden af flodbredder og vandløb. Mange er oversvømmelse tolerant og kan endda blomstre på eller under vandstanden. De er plantet til at give mad og husly til dyr og til at forhindre jorderosion.

Willow arter

Salix spp. eller hængepil, har en forventet levetid på blot 30 år. Dens rødder er aggressiv og kan interferere med vand og kloak linjer. Træ af Salix nigra, eller sort pil, der bruges til kommercielle formål såsom kasser, bordplader og træ nyheder. Fisse piletræer, videnskabeligt kendt som Salix misfarve, er en truet art i Kentucky. Alaska pil, Salix alaxensis, er en vigtig kilde af fødevarer til moose, små pattedyr som snesko harer og fugle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com