Vanding planter med forskellige temperaturer for videnskab

June 8

Science-klassen udforsker verden af planter ved at udføre forskellige eksperimenter mens efter den videnskabelige metode. I stedet for bare at se en plante vokse, test for at se hvad vandtemperaturen er bedst for planter og hvilken temperatur bør intervaller undgås.

Hypotese

Forskning hvordan planter vokse og skabe en hypotese om, hvordan planter vil vokse med varieret temperaturer på vand. Bestemme typen anlæg skal testes og vandtemperaturer skal anvendes.

Eksperiment

Vælg tre prøve planter af samme højde og løbetid. Markere hver plante, så der er ingen forvirring om som modtager hver af den varme, kulde og stuetemperatur vand. Holde antallet og hyppigheden af vand den samme blandt de tre prøver. Registrere temperaturen af alle tre vandingerne for nøjagtigheds skyld.

Analysere

Analysere blomst vækst for at drage en konklusion som til hvilken temperatur er bedre for plantevækst. Afhængigt af hvor varmt vandet var, du måske har set, at vandet kogte anlægget og dræbte den. Hvis resultaterne er inkonklusive, teste igen med varmere og koldere vand eller ændre plantesort.

Tips

Tage billeder af planter undervejs for at vise, hvordan de forskellige vandtemperaturer påvirket plante vækst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com