Hvordan man Fit skræl & Stick gulvfliser

June 8

Skræl og stick vinyl fliser er billige og nemme at installere. I virkeligheden, kan bare om nogen gøre det. Hvis du overvejer nye gulve, overveje skræl og stick vinyl fliser. Det kan tilføje en opgraderet look til ethvert rum, hvor gulvet der dækker behov udskiftes og det kommer i en række farver og designs.

Instruktioner

•Pick ud og købe din flise. Har du et stort udvalg at vælge imellem så tag din tid og sørg for at du kan lide, hvad du får.

•Forbered ordet til de nye fliser. Rive ud gamle gulvbelægning og sand ned enhver ru pletter. Reparere eventuelle område hvor der er revner eller huller ved at fylde dem med plast cement eller træ fyldstof som relevant

• Rengør gulvet så der er ingen støv, snavs eller andet restmateriale, der vil holde sig til fliser eller holde dem fra stikning til gulvet. Kan du bruge en butik vakuum, hvis en sådan er tilgængelig. Suge er stærkere end en normal støvsuger, så du er mere tilbøjelige til at få alt fra gulvet.

•Measure værelse fra øst til vest og nord til syd, og find midtpunkterne. Brug disse målinger til at bestemme den nøjagtige midten af rummet. Dette er, hvor du begynder at lægge fliser.

•Lay den første flise i midten af rummet sted derefter andre stykker på alle fire sider af den første. Kontroller, at fliserne er linet op med den første korrekt. Hvis der er et mønster på flisen Sørg for, at er fliserne lagt for at opretholde dette mønster. Nu udfylde huller fra de anden stykker du fastsat, således at du nu har en kvadrat af tre rækker af tre rækker.Fortsætte med at lægge ud flise arbejde udad fra midten at holde de voksende firkantede udfyldt. Du skal måske skære nogle fliser, når du kører op mod et objekt som en counter eller vægge. Flisen er nemt at skære med en hobbykniv.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com