Ordentlig klor forholdet til svømmebassiner

June 8

Klor udfører en vigtig rolle i at opretholde et rent og sundt pool. Et korrekt forhold af klor til vand ikke kun desinficerer poolen, det forhindrer også oprustning af grimme alger.

Normal nøgletal

Bassinvandet skal have nok klor i det til at desinficere vandet hele kroppen. Ren Pool og Spa definerer den korrekte koncentration som 1.5 til 3.5 dele pr. million. Den velkendte klor lugt i en pool faktisk kommer fra gas udgivet af organismer som klor dræber dem.

Korrigerende foranstaltninger

Pool vand, der tager på en diset udseende muligvis et chlor løft. I en teknik, der kaldes superchlorination, eller "pool chok", ekstra klor rejser koncentration til 10 dele pr. million. Ren Pool og Spa konstaterer, pool chok kræver 2 lbs. i klor for hver 10.000 til 12.000 gallons af bassinvandet.

Andre faktorer

Pool ejere skal opretholde ordentlig mængden af klor til puljens vandforsyning samt at balancere andre kemikalier i poolen. Webstedet swimmingpool Care bemærker, at ikke alle organiske stoffer reagerer på superchlorination. Pool ejere bør supplere denne metode med filtre, ozon behandlinger eller periodiske pool dræning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com