Hot Tub Installation på et dæk

June 8

Hot Tub Installation på et dæk

Et dæk er en af mest oplagte områder at placere et spabad: lige ved siden af hjemmet, gør hot tub tilgængelige. Så spørgsmålet er ikke om at placere et spabad på et dæk, det er hvordan. Installere en spa på et dæk kræver forståelse af det dæk vægtbegrænsninger, eller hvordan du ændrer disse grænser. Når bygge et dæk og installere et spabad, ved byen eller amt regeringens tilladelse og zoneinddeling forordninger. Ordentlig planlægning er nøglen til et anlæg med spabad.

Vægt

Fyldt vægten af et spabad er så meget som 1.000 pund, uden nogen beboerne. Den fyldte vægt, herunder vægten af beboerne, må ikke overstige det dæk belastningsevne. Skøn høj på karret vægt; beregne den fyldte vægt plus det højeste beløb af beboerne, der nogensinde eventuelt kunne bruge karret. Spa-forhandler kan give den balje fyldt vægt. Hvis opretter eller redigerer en eksisterende dæk, kan en entreprenør rådgive om, hvordan man bedst bygge eller ombygge dæk at bære vægten af et spabad.

Tilladelser og zoneopdeling

Få de rette tilladelser og følg zoneinddeling forordninger Angiv by eller county regering. Dæk konstruktion eller modifikation kan kræve en bygning og elektriske tilladelse. Zoneinddeling bestyrelsen kan kræve spabad og dæk til at sidde en vis afstand fra egenskabslinjen. Regeringen kan også kræve særlige sikkerhedsfunktioner herunder et dæksel eller hegn til at omslutte hot tub.

Hjælpeprogrammer

Installere spabadet på en plet på dæk nærmeste kræves utilities. Karret skal have adgang til både vand og elektriske kilder. Hverve en kvalificeret blikkenslager og elektriker for at sikre, at alle forbindelser er sikret og installeret korrekt. Nogle spabade har en undertavle mellem spa og hjemmets elektriske boks. Undertavle indeholder den balje afbrydere. Det er typisk forpligtet til at sidde en vis afstand--fra 5 til 50 fødder--væk fra spaen. Kontrollér byen eller amt koden for den krævede undertavle afstand.

Tips og advarsler

Consult en kvalificeret entreprenør til at lære de forskelle, fordele og ulemper til at installere varmt karbad direkte på dækket eller delvist eller fuldt forsænket ind i den pyntede. Når du tilføjer en forsænket spabad til et dæk, holde adgang paneler lettilgængelige til afdrypning, rengøring eller reparation af karret. Installere en ordentlig dræning system for at lede vandet fra karret til et dræn; vandet samle omkring karret kan beskadige de pyntede materialer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com