Sådan Fix langbenet tomatstiklinger

June 8

Sådan Fix langbenet tomatstiklinger

Tomatstiklinger startede indendørs kan nemt blive langbenet på grund af mangel på sollys. Tomatstiklinger kræver 8 til 10 timer af sollys for at vokse tykke, solide stilke. Ethvert beløb vil mindre resultere i tomat planter, der er høj, tynd og ruhåret. Langbenet tomatstiklinger kan reddes nemt ved omplantning dem ind i en dybere container og øge deres lys eksponering. Husk at håndtere udplantningsplanterne forsigtigt for ikke at beskadige svækket stilke.

Instruktioner

•Fyld 6-tommer plastic Potter 1/3 fuld af pottemuld, hvis det er for tidligt at omplante tomatstiklinger udenfor. Grave huller dobbelt størrelse af rodklumpen med en murske i din havejord hvis omplantning dem til en udenfor haven. Vælg en haven websted, der skal modtage mindst 8 timer i direkte sollys.

•Fjern tomat sætteplante fra dens nuværende pot eller bakke omhyggeligt for at undgå at beskadige stamceller eller rødder. Fjern eventuelle blade fra nederste 2/3 af stilken. Placer tomat sætteplante oprejst i potten eller hul så den øverste 1/3 af planten (2 til 3 inches af stænglen og 1 sæt blade) er over jordens overflade. Del af stænglen plantet underjordisk vil udvikle rødder for at skabe en større, sundere rodsystem.

•SCOOP løs jord omkring tomatplante udfylde puljen eller jorden hul. Tamp jorden ned fast nok til at sikre anlægget men forsigtigt nok til at undgå knusning stilken. Efterlade et 1-inch hul mellem jorden og toppen af puljen (hvis omplantning i krukker) for at fungere som et reservoir for vand. Gentag denne proces med hver sætteplante, plantning 1 sætteplante pr. pot eller hul.

•Anvend en vandkande eller haven slange til vand transplanterede udplantningsplanterne grundigt. Vand potteplanter tomatstiklinger 2 til 3 gange, indtil vandet løber fra drænhuller i bunden. Sted potteplanter tomatplanter i et område, der modtager mindst 8 timer i direkte sollys. Vand tomatplanter, når øverst 1-2 inches af jord bliver tør.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com