Sådan Care for et træ hus

June 8

Et træ hus er præcis som--et hus fremstillet hovedsageligt af træ. Det har en træ tag, dækket af helvedesild. Træplader tagets understøttes af træbjælker. Trægulve i hjemmet er også støttet af træbjælker. Væggene indeholder træ studs. I ældre huse, er væggene lavet af lamel bestyrelser. Ydre af hjemmet er mange gange træ sidespor. Et træhus kræver pleje at bo godt og solidt. Et hjem uden ordentlig pleje vil ikke holde fast.

Instruktioner

•Få nogen taget skade. Bruge tag cement til at udfylde huller og stoppe lækager, indtil du kan erstatte tagdækning. Ved, at en utæt tag vil rådne træ under helvedesild som vand udsivninger i gennem beskadigede helvedesild, kører under dem og over træets overflade af taget. Ved også, at vandet kan derefter køre ned vægge, rådnende væg bestyrelser og studs og gulvbrædder, rådnende dem og de bjælker, der understøtter dem. Forstå, at fastsættelse af dit tag beskytter dit træ hjem hele vejen rundt. Stop utætheder, før de skade dit hjem.

•Kontrollér bjælker i dit hjem. Bruge et klart lys til at omhyggeligt undersøge hver stråle. Inspicér for at se hvis forbi fugt kunne problemer har forladt din bjælker svækket, rådne eller bøjer. Look for bjælker under tag, og på hver etage. Find den nederste række bjælker, som vil være på kælder loftet eller under huset, hvis du har ingen kælder. Tjekke bjælker i hvert loft støtte, som de støtter etage over på anden siden af loftet i flere tekstenheder hjem. Kontrollere bjælker i loftet loftet, da de er taget støtte bjælker. Ved at termitter vil efterlade huller i træet og vil spise løs på den. Inspicere hver bom omhyggeligt for vandskade og tegn af termitter. Erstatte bjælker, der har betydelig skade.

•Look på gulve nøje at finde rådne eller svage gulve, der er et resultat af vandskader, termitter eller dry rot. Forstå, at hvis huset har siddet ubrugt i mange år, kan træet er blevet tør rot. Reparation svage eller rådne gulve hurtigt, da de er farlige. Fjerne alle rådne træ og erstatte det med nye ¾ tommer krydsfiner.

•Tag på træet studs, der løber gennem dine vægge og lamel bestyrelser, som står over væggen ved at sikre de blive tørre. Ved at No. 1 årsag til skader på vægge er et utæt tag. Forhindre vand løber ned gennem væggen, da det skader det træ, der understøtter væggen. Erstatte enhver dårlig studs for at sikre muren understøttes ordentligt. Brug nye tremme bestyrelser til at erstatte beskadigede ones.

•Anvend en vand sealer eller en oliebaseret maling på dit træ hjem er udvendige. Ved hjælp af en vand sealer forhindrer rådnende af træ sidespor. Anvende vand sealer gør træ vandafvisende, hvilket betyder, at fugten ikke vil trænge ind på sealer og vil ikke absorbere ind i skoven. Anvend sealer til træ veranda, dæk eller skridt så godt.

Tips & advarsler

  • Stop utætheder for at forhindre skader på træ af dit hjem.
  • Ignorer ikke rådne træ overalt i dit hjem. Det bør repareres så snart du bliver klar over det.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com