Over jorden Pool hegn ideer

June 8

Over jorden pool hegn ikke kun beskytter din pool mod uønskede gæster men kan være et supplement til landskabet. Lokale regler bør høres som nogle by og amt regler kan er blevet strengere i reguleringsstandarder. Hegnet skal være konstrueret på en sådan måde, være høj nok til at forbyde klatring, men kan stadig være meget stilfuld. Selv almindelige kæde link hegn kan være forbudt fra brug på alle typer af vand kabinet, at et barn kan komme ind.

Mindre åbninger

Chain link hegn, når den normale metode til at holde børn fra indtastning af poolområder, er blevet ændret. Link åbninger skal nu være mindre end 1 ¼ tommer så små tæer og sko ikke kan få fat at klatre over hegnet. Højder i nogle områder af landet må overstige mindst 48 inches. Åbninger gennem portene skal være lille nok til, at en 4-tommer diameter kuglen kan passere gennem nogen del af porten. Indramning medlemmer må ikke blive udsat for ydersiden af hegnet, så de vandrette brædder ikke kan anvendes som en støtte i klatring. Selv mursten og stengærder skal opretholde en plumb lodret tilstedeværelse på ikke mere end en ¼ tommer over en 10-fods højde.

Solid partitioner

En idé er at konstruere et hegn af solid paneler, der kan være gled mellem stolperne. Disse paneler kan bestå af enten træ eller vinyl. Hovedsageligt de danner en lodret glat væg med ingen adgangstypen for fødderne til at gribe fat i og højden er normalt 6 fod eller mere. Landskabspleje på indre af området indhegnet kan gøres foran panelerne. Panelerne kan opfattes som udendørs vægge. Inspektion skal ske som afstanden mellem jorden og den nederste kant af panelet nogensinde ikke må overstige 4 inches af åbne luftrum.

Porte og døre

Gates bør konstrueres, så de svinge lukket med en selvlåsende låsen. Låsen skal være høj nok så små børn ikke kan åbne dem. Sliding glasdøre og andre adgangsdøre til et poolområde bør også være selvlukkende. Gates kan være stilfuldt i udseende og stadig udføre funktionen af privatlivets fred og sikkerhed. Mange letvægts træsorter som cedertræ kan gøre ikke kun en smuk hegn og gate, men træet er resistente over for insekter og fugt. Træ indeholder også naturlige olier, så gentagne frakker af et træ sealer eller maling ikke er nødvendige. Hvis kæden link er hegn at blive brugt eller eftermonteres, farvet strimler af metal kan indsættes via links i en diagonal mønster. Mange farver er tilgængelige til at tilføje en festlig tone til den metal hegn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com