Hvordan man opbygger en Play sæt for en gård

June 8

Et træ play sæt kan være en god måde at hjælpe børn få uden for huset og brænde nogle kalorier. De vigtige ting at huske når man bygger et play sæt er de materialer, du bruger, materialer og design og den faktiske måder hvorpå du vil konstruere play sæt sikkerhed.

Instruktioner

•Purchase en spiller sat kit til en hardware butik. Større hardware kæder har normalt en "gør-det selv" sektion, der indeholder en play sæt kit. Sættet indeholder de nødvendige plan og materialer til at fuldføre dit projekt. At vælge hvilke kit at købe kan gøres, ved at læse anmeldelser, tale med en ekspert i butikken om sikkerhed og pålidelighed problemer, og af personlige præferencer.

•Compile nødvendige værktøjer til at sammensætte materialerne i sættet. Elværktøj, hammere og et niveau er nødvendige og anbefales til at sammensætte en stærk, pålidelig play sæt. Back-up søm, skruer og bolte er anbefales, hvis de er malplacerede eller venstre ud af særligt spille sæt kit du har købt.

•Vælg den placering, hvor du vil placere dit spil sat i gården. Ser man på måling på play sæt kit vil tillade dig at vide den plads i printerhukommelsen til at passe det udfyldte play sæt. Forudseenhed er ekstremt vigtigt i opbygningen og sørge for din værftet er korrekt udstyret til en play sæt.

•Følg planen indgår i din play sæt kit. Play sæt kits har trinvise anvisninger og omfatter ofte billeder for at hjælpe dig med at fuldføre byggeriet. Det er vigtigt at følge trinene, nøjagtigt som skrevet at sikre stabilitet og sikkerhed i play sæt. Konstruktionen af rammen er af allerstørste betydning og retninger på indstilling det op ikke bør tages let.

•Test legesæt for stabilitet og sikkerhed. En voksen skal teste nogen del af de spille som et barn ville aktivt bruger. Hvis der er gynger, dias, klatring apparater eller andre dele af play sæt, hver individuelt bør testes for at sikre de var korrekt sat sammen og er sikker for børn. Hvis delene kan holde vægten af en voksen, er de sikkert for et barn brug.

Tips & advarsler

  • At have sand eller fiber træ chips, der dækker jorden rundt play sæt er en sikker måde at undgå skader fra faldende eller glider når kører og spille på play sæt.
  • Medmindre du har en stor mængde erfaring i konstruktion, er købe et kit faktisk billigere end at købe råvarer til din play sæt.
  • Over tid, kan kvaliteten af træprodukter blive kompromitteret og ofte farlige. Ordentlig træ pleje, som dækker fra regn, trimning træstykker, der knækker og konstant slibning er stærkt anbefales.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com