Hvordan at pode pærer

February 21

Når du graft en pære gren til en anden pæretræ, skaber det en union mellem to. Det betyder, at den oprindelige forgrening vokser som om det var en del af det nye træ. Men det vil producere frugt svarer til sorten podes. Podning kræver en frisk stilk--scion-- og en understock, træet som grenen podede sikringer. Én fælles metode anvendes til pear tree podning er pisk transplantat teknik. PEAR tree grafts generelt helbrede og vokse sammen godt--især yngre træer. Du kan udfylde en pisk transplantat uden hjælp fra en anden person.

Instruktioner

•Kontrollér en diagonal skåret på en sund 1/2-inch tyk gren på understock pæretræ med en skarp kniv. Forlade omkring en fod mellem den opskåret point og trunk eller vigtigste gren. Du har brug for denne længde af gren til arbejde graften.

•Vælg en sund dæmme op på træet podede omtrent samme diameter som understock grenen. Dette er scion. Vælg en ætling en fjerdedel af længden af understock grenen.

•Klippe en skive på tværs i slutningen af pære scion. Vinkel cut i en lignende måde for grenen understock cut. Undgå ru og ujævn kant nedskæringer. Både nedskæringer skal være flad for den bedst mulige kontakt mellem pære stængler.

•Tryk på den åbne ende af scion mod cut slutningen af understock. Line op én side af scion bark med barken på understock. Ideelt, to vil passe sammen stramt.

•Tie de to afsnit sammen ved hjælp af gummi strimler for spirende, podning tape eller særlige vokses sejlgarn. Disse vil ikke skade bark og vil gøre det muligt for Unionen at pode med succes. Fjern tape eller voks, når du ser de første tegn på vækst på ny pære træet lemmer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com