Pepper Tree Care

February 21

Selv betragtes som en invasiv plante i områder af de Forenede Stater som Florida, vokset brasilianske pepper tree almindeligvis som en have og skygge træ. Holde en brasiliansk pepper tree sund og voksende kræver regelmæssig pleje i hele livscyklus af træet. Brasilianske peber træerne er hårdføre og lang levetid.

Beskæring

Beskæring brasilianske peber træer hjælper med at holde dem sunde ved at fjerne eventuelle filialer, der er blevet dræbt eller ødelagt af skadedyr, vejr eller miljømæssige faktorer. Rådnende træ giver et sted for skadelige insekter og svampe til at vokse; Herfra kan de skade træet peber og andre dele af haven. Beskære træet peber i det tidlige forår, når det er stadig sovende til at reducere skader træet.

Raking

Brasilianske pepper tree er en rodet plante; det dråber bark, blade og grene ofte, at skabe et tæppe af rådnende organisk materiale omkring sin base. Selvom rådnende sag giver næringsstoffer til anlægget, kan det også tiltrække skadelige svampe og insekter. Rive op de faldne dele af træet og smide dem væk eller muld dem. Mulched bark, blade og grene gøre en god naturlig gødning for den brasilianske peber træ og bidrage til at holde det sundt.

Vand og temperatur

Vand brasilianske pepper tree mindst en gang om ugen for at holde jorden omkring træet fugtigt. Vand giver træet peber til at tage på næringsstoffer og photosynthesize lys for mad; Hvis jorden er tilladt at tørre ud, træet bliver svag og dets blade kan begynde at bliver gule. Brasilianske peber træer vokser bedst i fuld sollys, og kan blive alvorligt beskadiget ved kølige temperaturer. Vokse peber træ hvor det forbliver varme hele året.

Skadedyr og sygdomme

Selvom resistente over for mange sygdomme og skadelige skadedyr, beskytter anvendelse af pesticider og fungicider i det tidlige forår brasilianske pepper tree fra sawflies samt thrips og svampesygdomme som root rot, der kan ødelægge træet. Sprøjtning pesticider og fungicider i det tidlige forår forhindrer kemikalierne fra skadelige danner bladene og dræber enhver larver eller sporer, der har overvintret i træet, beskytte det fra begyndelsen af vækstsæsonen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com