Sådan Beskær Sweet 100 tomatplanter

June 9

Sådan Beskær Sweet 100 tomatplanter

Sweet 100 producerer hundredvis af lyse røde cherrytomater, der er egnet til at spise lige fra vinstokken. Denne hurtige avleren når højder på 4 fod eller mere afhængigt af regionen og vækstbetingelser. Selv om nogle foretrækker at lade Sweet 100 at vokse frit, kan beskæring behov eller ønske at kontrollere anlæggets størrelse i begrænset rum.

Instruktioner

•Prune suckers som de synes at opretholde en kompakt plante. Suckers er planten skyder der danner mellem en filial og de vigtigste stilk. Knivspids suckers ud med tommel og pegefinger, når de først dukker op.

•Pinch tilbage i slutningen af grene af Sweet 100s at forhindre planterne i at blive tilgroet. Ny side skud vil danne og blomstrer vises i klynger på grenene. Beskæring enderne af eksisterende filialer hæmmer ikke blomstrer, som Sweet 100 er en ubestemt tomatplante, der fortsætter med at vokse og blomstre hele sommeren.

•Tag omstrejfende eller tilgroede grene ved at skære dem tilbage til de vigtigste stilk. Nogle gartnere tillade alle grene vokser, som det typisk producerer mere frugt, men for container-dyrkede planter kan dette ikke være praktiske.

•Kontrollér planter dagligt. Fjerne rodskud eller beskære tilbage omstrejfende grene til at holde tomatplante i form. Fjerne døde blade at holde anlægget sund.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com