Hvordan man sikkert slippe af lopper

February 21

Lopper er skadedyr, vi alle kan uden leve. Men når dit hus får et angreb og intet er at arbejde for at fortrænge dem, du har brug for en løsning, der hurtigt og sikkert for din familie og kæledyr, mens at være hård på lopper. Når du har brudt lopper livscyklus, kan du nøjes med tilbage og leve loppe-fri.

Instruktioner

•Note, voksne kvindelige lopper kan lægge op til 550 æg i deres levetid. Livscyklus af en loppe afhænger af klimaet, temperatur og fødevareforsyning og varierer mellem to uger og otte måneder. Æggene klækkes mellem to dage og to uger som larver, lille lille orm-lignende skabninger der graver ned i enhver mørk rum de kan finde, forelå på en diæt af døde hudceller, og blod-fyldte ekskrementer af voksne lopper. Efter molting fire gange larverne spin selv en vandtæt silk cocoon hvor de forblive i op til tre måneder. De dukker op, når betingelserne er ideel. Kokoner, der kan klækkes på én gang, hvis de udsættes for vibrationer, som hamrer, bas musik og kører i huset.

• Giv alle dine kæledyr, herunder katte, en loppe bad og passe dem hos loppe og krydse af flip. Hvis der er lopper på dit kæledyr, er der potentielt tusindvis af lopper avl i dit hus.

•Vacuum hele huset grundigt, to gange. Hver gang du vakuum, tømme posen eller snavs beholderen udenfor i en skraldespand. Mens du støvsugning betale særlig opmærksomhed at sprækker, gulvbrædder, mørke hjørner, møbler og gardiner. Grundigt vakuum hårde gulve og entryways, trappeopgange og soveværelser--overalt.

•Sprinkle almindelig bordsalt overalt i dit hus--hvis du behandler et stort hus, jer vil savn flere dunke af salt. Sørg for, at salt drysses let i hjørner og mørke sprækker hvor lopper yngler. I områder med høj luftfugtighed, Lad salt ned i to dage; i tørre og golde klima, en uge.

•Vacuum igen. Vakuum hus efter at tillade den angivne tid gå til din type af klima. Brug din støvsuger sprækkemundstykke for at komme ind i hjørnerne. Tøm din vakuum taske halvvejs gennem støvsugning at sikre maksimal sugeeffekt. Tømme den vakuum pose efter at have afsluttet den første støvsugning. Støvsug dit hus igen. Tømme den vakuum pose, når opgaven er færdig.

Tips & advarsler

  • Give kæledyr regelmæssig loppe bade at holde befolkningens loppe på et minimum.
  • Salt drysses på trægulv kan gøre overfladen et lille smart. Altid gå forsigtigt på overflader som disse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com