Hvorfor er min Central klimaanlægget stoppe arbejde, når det bliver varmt?

June 9

En række faktorer kan føre til en central klimaanlægget ophører med at fungere, når det bliver varmt. Indsnævre feltet af potentielle problemer kræver forståelse hvordan en air condition virker sammen med nogle kendskab til fælles betingelser og deres rettelser. Før du kalder et servicecenter, er der et par spørgsmål du kan tjekke for dig selv.

Hvordan en Air condition virker

En air condition virker ved at trække i indeluften og blæse det på tværs af kold kobber spoler fyldt med kølemiddel. Denne gas absorberer varme i luften og pumpes derefter uden for hjemmet hvor varmen er bortskaffes. Ud over at absorbere varmen, sved bredbånd også kondens i luften. Kondensvand akkumuleres på spolerne, det afløb i et kondensat pan og er også dumpet uden for hjemmet. På denne måde, klimaanlæg fungere som affugtere.

Kondens overløb

Hvis Kondens pan ikke dræne ordentligt, kan det overløb og forårsage alvorlig vandskade til din luft handler og det omkringliggende område. På grund af dette faktum har mange klimaanlæg overløb sensorer, at slukke klimaanlægget, når der er en træsko. På en særligt varm dag, din klimaanlægget kan fjerne flere fugtighed fra luften, og kondens pan kan være overfyldte og snubler sensoren. Rens din kondensat pan, og sikre, at det er dræning korrekt.

Kondensatoren luftstrøm

Kondensatoren på en air condition er del af den enhed, der er beliggende uden for dit hjem. Det er hovedsageligt en stor stak af kobber spoler med en fan i midten, som er hvor klimaanlægget afhænder varme absorberes fra inde i hjemmet. Kondensatoren kræver tilstrækkelige luftgennemstrømning, udveksle varme og forhindre overophedning på varme dage. Sikre kondensatoren ikke tilstoppet med blade eller ellers blokeret eller blokeret af hegn eller buske.

Lav kølevæske

Lav kølevæske kan forårsage en air conditioner køre mindre effektivt. På varme dage, kan dette spørgsmål manifestere sig i en alt for varm hus og en langvarige klimaanlægget. Anmeld manualen for din airconditionanlægget; de fleste enheder har en lille boble-vinduet, der angiver kølemidlets niveau. Hvis fundet for at være lav, har et autoriseret servicecenter for din særlige mærke af klimaanlægget genoplade din enhed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com